Doi pugilişti de la CSM Zalău boxează pentru medalii la Cupa României

Sala Polivalentă din Iaşi va fi în această săptămână gazda ediţiei din acest an a Cupei României rezervată tineretului, o competiţie la care sunt aşteptaţi cei mai de valoare pugilişti de la cluburile din România care activează la tineret. Printre ei se numără şi zălăuanii Paul Magdaş şi Adrian Rus, pugilişti ce se află în pregătire la Centrul Olimpic de la Satu Mare începând din data de 20 noiembrie, unde lucrează chiar sub comanda fostului antrenor de la CSM Zalău, Ioan Popa.

„Ne punem mari speranţe în cei doi sportivi la competiţia de la Iaşi. Obiectivul este câştigarea unei medalii, dar, de ce nu, sperăm chiar la două”, a declarat Adrian Popuţea, unul dintre antrenorii secţiei de box de la CSM Zalău.

Cei doi pugilişti sunt însoţiţi la Iaşi de antrenorul Ian Dragoş, miercuri dimineaţa fiind programat cântarul oficial şi tragerea la sorţi, iar miercuri după-amiaza, meciurile din cadrul primei gale.

La finele acestei săptămâni, antrenorul Adrian Popuţea se va deplasa cu trei pugiliste din cadrul clubului la selecţia pentru lotul naţional, programată la Bucureşti. CSM Zalău va fi reprezentată de campioana naţională din acest an, Diana Tănăsescu, ce va boxa pentru lotul de cadete, Margareta Hidigan, campioana din 2018 de la cadete, ce va boxa în cadrul selecţiei pentru lotul de junioare şi Rafaela Dovlete, care va fi monitorizată tot pentru lotul de junioare.

Anul competiţional pentru secţia de box de la CSM Zalău se încheie cu o nouă ediţie a „Cupei Meseşul”, eveniment programat în perioada 6 – 7 decembrie, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău. În prima zi a competiţiei este programată şi premierea celor mai buni sportivi din cadrul clubului în anul 2019.

Leave a Comment