Doi moldoveni la FC Zalău

Săptămâna a început bine pentru FC Zalău, club care s-a confruntat cu probleme financiare majore în turul campionatului. La un moment dat s-a pus chiar problema retragerii echipei din campionat, dar conturile au fost deblocate la începutul lunii trecute, după ce preşedintele Ioan morar a dat asigurări că va achita toate datoriile rămase la bugetul statului.
Între timp, la Primăria Zalău a fost depus şi proiectul de finanţare, iar consilierii locali au aprobat în şedinţa de luni suma de 520.000 de lei pentru clubul de fotbal.
Rămasă fără o serie de titulari, conducerea clubului caută în acestă perioadă înlocuitori, iar doi dintre jucătorii veniţi luni în probe la FC Zalău sunt chiar din Chişinău. Boris Ţugui şi Galac Pavel sunt cei doi jucători care ar putea juca la formaţia zălăuană în returul acestui sezon. Primul evoluează pe postul de portar, iar al doilea este atacant.
„Începând din această săptămână, ei se pregătesc sub comanda antrenorilor Olariu şi Oros, iar miercuri vor evolua în amicalul cu Universitatea Cluj. Mai avem câţiva jucători în probe, dar lotul va fi definitivat doar la finalul săptămânii viitoare”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Portarul Galac Pavel s-a aflat la un moment dat în curtea celor de la Sherif Tiraspol, în timp ce Boris Ţugui a fost în trecut component al echipei naţionale Under 19 a Republicii Moldova.
Ambii jucători au fost aduşi la Zalău de agentul FIFA, Emil Bode, prin intermediul căruia au ajuns la Zalău Alberto Vălimăreanu şi Louis Copilescu. Primul a mai evoluat la FC Zalău în sezonul trecut, iar la doilea este un fotbalist originar din Craiova, care a activat la un moment dat la juniorii Universităţii.

Leave a Comment