Doi luptatori de la CSM Zalau convocati in premiera la lotul national

Magazin Salajean 14 octombrie 2009 0

Doi luptatori de la CSM Zalau convocati in premiera la lotul national

Ultima convocare la un lot national a unui luptator de la CSM Zalau a avut loc in 2002, Ciprian Stanciu facand parte la acea vreme din lotul national de seniori

Federatia Romana de Lupte a trimis saptamana trecuta un fax pe adresa Clubului Sportiv Municipal Zalau, prin care a anuntat convocarea la lotul national de juniori a sportivilor Daniel Bota si Sergiu Maxim (foto).

Acestia se afla incepand de luni la Centrul Olimpic de la Resita, urmand ca stagiul de pregatire sa dureze pana in data de 31 octombrie. In urma acestei perioade de pregatire, cei doi ar putea ramane la Centrul Olimpic de la Resita, unde ar continua si scoala a declarat directorul CSM Zalau, Silviu Muresan. Daniel Bota este elev in clasa a XI-a la Grupul Scolar Mihai Viteazu Zalau, iar Sergiu Maxim este elev in clasa a VIII-a la Scoala Generala Corneliu Coposu Zalau. Pe urmele celor doi ar putea ajunge in viitor si Paul Rusu si Raul Farcas, ambii elevi la Colegiul Tehnic Alessandru Papiu Ilarian, care au avut o evolutie foarte buna la competitiile de pana acum. De mentionat ca aceasta convocare a celor doi luptatori la lotul national de juniori a fost facuta si cu sprijinul presedintelui Asociatiei Judetene de Lupte Salaj, Alexandru Muresan. Antrenorul celor doi sportivi, Ciprian Stanciu, a fost foarte incantat de conditiile pe care le au sportivii la Centru Olimpic de la Resita. Am ramas foarte impresionat de conditiile pe care le-am vazut la Resita. La Zalau nu vom avea asa ceva nici peste 50 de ani, a declarat Stanciu.

La finele saptamanii trecute a avut loc la Odorheiu Secuiesc etapa a II-a a Campionatului National de lupte, Liga cadeti, la finalul careia CSM Zalau s-a clasat pe pozitia a cincea din sase echipe, avand acumulate 48 de puncte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »