Doi karateka salajeni au trecut de preselectie la Romanii au talent

Magazin Salajean 30 septembrie 2011 0

Doi karateka salajeni au trecut de preselectie la Romanii au talentPrintre judetele care au avut reprezentanti la editia din acest an a emisiunii Romanii au talent, a fost si Salajul. Zanele Zalaului, formatie alcatuita din opt fete, infiintata in anul 2002, care a interpretat dansul ritual al ielelor, si doi practicanti de karate: Gheorghe Pop, de la CS Omega Simleu Silvaniei, si Dan Chis, de la CS Dani-San Zalau.

Daca zanele conduse de Roxana Dobocan nu au trecut de preselectia de la Cluj, ce a avut loc la inceputul acestei luni, la Teatrul Maghiar, cei doi sportivi salajeni vor avea ocazia sa urce pe scena si la urmatoarea etapa a concursului, programata la Bucuresti.

Gheorghe Pop si Dan Chis au urcat pe scena alaturi de alti patru componenti ai Asociatiei Nord Amical Karate (ANAK), printre care s-a aflat si presedintele Viorel Duta (5 Dan). Alaturi de cei sase seniori au urcat pe scena si patru copii de la Baia Mare, acestia din urma prezentand un program de kata.

Cei doi salajeni, impreuna cu cei patru colegi, au prezentat in cadrul programului procedee de autoaparare, spargeri de tigle si cateva procedee cu sabia, cei trei componenti ai juriului, Andra Maruta, Mihai Petre si Andi Moisescu, fiind impresionati la final de programul acestora.

Preselectia s-a derulat in sase mari orase ale tarii: Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova, Constanta si Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »