Doi karateka de la Terra-Kid Zalău, medaliaţi la Naţionale

Magazin Salajean 4 mai 2011 0

Doi karateka de la Terra-Kid Zalău, medaliaţi la Naţionale

Arena Antonio Alexe din Oradea a găzduit la finalul săptămânii trecute cea de-a XX-a ediţie a Campionatului Naţional de karate tradiţional, rezervat juniorilor, tineretului şi seniorilor, la care au fost prezenţi 160 de sportivi de la 26 de cluburi din ţară. A fost prezent atât preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, Dan Stuparu, cât şi preşedintele Federaţiei Europene de Karate Tradiţional, Vladimir Jorga.

Printre participanţi s-au aflat şi trei karateka de la CS Terra-Kid Zalău. Cel mai bun rezultat l-a obţinut Marc Crecan, la juniori, sportivul zălăuan câştigând medalia de aur la kumite individual.

Antrenorul clubului, Călin Marincaş, a câştigat la seniori medalia de argint în proba de kumite individual şi medalia de bronz la kata individual.

O comportare bună a avut şi Iulia Cliţan, chiar dacă nu a intrat în posesia unei medalii, clasându-se la final pe locul patru.

Următoarea competiţie pentru karateka de la CS Terrakid Zalău este Campionatul European de la Belgrad, din perioada 21 – 23 mai, unde vor fi prezenţi: Szeri Rebeca, Mercea Vlad, George Găvriluţ, Solyom Szilard, Dan Poptelecan, George Trifan, Szeri Roberta, Marc Crecan, Iulia Cliţan şi Călin Marincaş.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »