Doi jucatori de la Viitorul, inecati in Somes

Magazin Salajean 24 iulie 2007 0

Doi jucatori de la Viitorul, inecati in Somes

Pentru Ruben Mastan si fratele acestuia, Darius, cariera sportiva s-a incheiat tragic

Toata lumea sportului salajean a ramas incremenita cand a auzit de moartea celor doi frati care au jucat la CS Viitorul Zalau si care s-au inecat duminica dupa-amiaza in raul Somes. Potrivit informatiilor primite de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Jibou, cei doi copii au trecut raul Somes printr-un loc nepermis, iar fratele mai mic, Darius, a alunecat in Somes. In acel moment, fratele acestuia, Ruben, a sarit sa-si salveze fratele, insa nu a reusit. Vazand ca cei doi nu ies la suprafata, unchiul acestora, in varsta de 22 de ani, a sarit in ajutorul celor doi, insa s-au inecat toti trei. Ruben si unchiul sau au fost gasiti duminica, in jurul orei 20.30, iar Darius, luni in jurul orei 11.30.

Am tinut foarte mult la Ruben

Daca fratele sau mai mic, Darius, nu era de prea multa vreme legitimat la CS Viitorul, Ruben a fost unul dintre copiii model ai acestui club. A fost legitimat la clubul manageriat de Daniel Sabau din prima zi in care s-a infiintat acest club. Nu cred ca a lipsit la mai mult de doua antrenamente in cei trei ani. A fost un jucator foarte talentat si care avea sanse foarte mari sa ajunga la un nivel mult mai ridicat. A fost unul dintre cei mai buni jucatori la turneele zonale la care am participat. Toti antrenorii prezenti vorbeau de el la superlativ. Nici acum nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. Sunt socat. Era un copil la care eu tineam foarte mult. Cei doi copii erau la Liceul Sportiv Avram Iancu, Darius in clasa a II-a, iar Ruben in clasa a VI-a.

O familie blestemata?

Evenimentul tragic din familia Mastan care a avut loc la finalul saptamanii trecute nu este singular. Un frate al doamnei Mastan, care s-a intors anul trecut de la munca din Italia pentru a se casatori a murit intr-un accident de masina. Un alt necaz s-a abatut asupra acestei familii in urma cu cateva luni, cand le-a fost furat din fata blocului un automobil marca Audi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »