Doi greci, la campioana Romaniei

Magazin Salajean 9 ianuarie 2012 0

Doi greci, la campioana RomanieiDaca la capitolul centri, conducerea Rematului nu a fost nevoita sa aduca un alt jucator dupa plecarea macedoneanului Gjoko Josifov, echipa zalauana ramanand cu trei centri in acest moment, in pauza dintre sarbatorile de iarna s-au cautat inlocuitori pentru secundul Dos Santos si ridicatorul Michal Sladecek.

Pentru ambele posturi au fost vehiculate mai multe nume, unul dintre ele fiind si al lui Szabolcs Nemeth, cel care a pus umarul la castigarea ultimului titlu de campioana a Romaniei de catre Remat.

In cele din urma s-a ajuns la o intelegere cu doi voleibalisti greci. Astfel, noul ridicator al campioanei Remat Zalau este Athanasios Terzis, care a evoluat ultima data la formatia elena Aris Marmouris Thessaloniki. In varsta de 32 de ani, Terzis are o inaltime de 1,93, fiind component al echipei nationale a Greciei.

Acesta va ajunge la Zalau impreuna cu colegul sau Michalis Sarikeisoglou, voleibalist ce evolueaza pe postul de secund, ultima data jucand tot la Aris Marmouris Thessaloniki. Talia este la fel ca a ridicatorului Terzis, 1,93, diferenta fiind de varsta, Sarikeisoglou avand doar 28 de ani.

De mentionat ca atat secundul Sarikeisoglou, cat si ridicatorul Terzis erau cei mai valorosi jucatori ai echipei Aris Marnouris Tesaloniki, ultimul fiind chiar capitan de echipa.

Cei doi nu vor avea drept de joc in meciul de miercuri, cu Zenit Kazan, insa conducerea face tot posibilul ca cei doi greci sa poata evolua in ultima partida din Champions League, cu belgienii de la Euphony Asse Lennik.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »