Doar remiza la Marghita

Magazin Salajean 6 octombrie 2008 0

Doar remiza la Marghita

Chiar daca inaintea meciului de vineri, nici o persoana din cadrul clubului nu punea in calcul decat varianta victoriei,

FC Silvania Simleu Silvaniei a obtinut doar un punct in deplasare, in fata echipei Liberty II Marghita

Liberty II Marghita – FC Silvania 1 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Burcea (min. 10), respectiv Coman (min. 3)

Arbitri: Sorin Mocan (Cluj) – centru; Claudiu Bochis (Cluj), Radu Hertia (Campia Turzii) – asistenti. Rezerva: Ionut Gherle (Cluj). Observator FRF: Igna Valentin (Timisoara).

Liberty II Marghita: Adrian Sultan – Sergiu Nistor, Sergiu Oltean, Ionut Goina, Razvan Solomon, Mihai Teodorescu, Gabriel Burcea, Alexandru Avramescu, Madalin Popa, Alex Barsan, Florin Lazar. Antrenor: Gheorghe Ghit.

FC Silvania: Marius Coman – Schnellenperger Cristian (min. 45, Ciprian Brata), Raul Crisan, Cosma, Cosmin Iuhasz (min. 60, George Petcut), Varga, Svarczkopf Istvan, Adrian Micas, Silviu Crisan, Florin Puti, Alin Coman ( min. 55, Tudor Ulmeanu). Antrenor: Mircea Bolba.

Nu punem in calcul decat varianta victoriei, avea sa declare inaintea meciului de la Marghita presedintele simleuanilor, Ioan Gurzau. Din pacate, calculele de acasa nu corespund tot timpul cu cele din targ, ceea ce s-a intamplat si la partida de la Marghita. Chiar daca simleuanii au deschis scorul in minutul trei, prin atacantul Alin Coman, gazdele au restabilit egalitatea dupa numai sapte minute de joc, iar pana la final, nici una dintre cele doua grupari nu a mai reusit sa inscrie. Sigur ca din echipa simleuana au lipsit cativa jucatori de baza, insa antrenorul Bolba a declarat ca cei care au intrat in teren trebuia sa aiba o alta atitudine. Am facut un joc slab. Nu am avut nici un pic de vlaga. Am deschis scorul repede si in mod normal trebuia sa castigam meciul fara nici o problema. Sigur ca, pana la final, am mai avut cinci – sase ocazii clare de a marca, insa le-am ratat. Ceva se intampla cu jucatorii si sper sa vad cat mai curand care este problema. Ratam foarte mult in ultima perioada. Nici nu am conceput inainte de meci ca nu vom castiga. Tehnicianul echipei simleuane a mai spus ca pentru echipa sa urmeaza doua partide dificile, cu Avantul Reghin, pe teren propriu, si cu FC Baia Mare, in deplasare, insa a fost de parere ca, daca se vor castiga cele doua meciuri, echipa sa va urca din nou in fruntea clasamentului. Daca simleuanii au mai avut de cateva ori sansa de a inscrie, gazdele chiar au reusit sa mai marcheze un gol pana la finalul meciului, insa a fost anulat pentru motiv de offside de centralul Sorin Mocan. Dupa remiza inregistrata la Marghita, FC Silvania se afla pe locul cinci in clasament, urmand ca in etapa de la finele acestei saptamani sa primeasca vizita echipei Avantul Reghin.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »