Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Salaj are un nou director

Magazin Salajean 29 noiembrie 2010 0

Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Salaj are un nou director

Adrian Farcas este noul director al Directiei Judetene pentru Tineret si Sport (DJTS) Salaj, acesta fiind admis la examenul sustinut marti, la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Farcas va fi instalat in functie in maxim 15 zile de la data sustinerii examenului. Pentru postul de director al acestei institutii s-au mai inscris Costel Ardelean, fostul director al Directiei pentru Tineret si fostul atlet Marcel Tarle. Primul nu s-a prezentat la concursul de la Bucuresti, iar Tarle nu a putut participa, fiindu-i respins dosarul.

Fost jucator la FC Armatura Zalau, unde a si inceput junioratul la zece ani, FC Baia Mare, Phoenix Baia Mare, Minerul Sarmasag si Rapid Jibou, Farcas a fost angajat in ultimii cinci ani la Primaria Jibou, lucrand la departamentul Managementul Pro-iectelor. Desi va fi unul dintre cei mai tineri directori de institutii din judet, Farcas crede ca va face fata noului post. Avand in vedere experienta de cinci ani din cadrul Primariei Jibou, dar si experienta din activitatea sportiva, cred ca sunt persoana potrivita pentru a conduce aceasta institutie, ne-a declarat noul director al DJTS Salaj.

De mentionat ca la nivel national a fost semnat un protocol de colaborare intre partidele PDL, UDMR si UNPR, noul director al DJTS Salaj fiind sustinut de UNPR.

Adrian Farcas a absolvit in anul 2005 Facultatea de Stiinte Economice (specializare Managementul Firmei) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, tot aici facand si masteratul in Dezvoltarea Afacerilor.

In prezent este student in anul doi la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Spiru Haret din Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »