Dinamo Zalău a câştigat ediţia a X-a a Memorialului „Radu Gog”

Comisia Judeţeană de Arbitri (CJA) Sălaj a organizat şi în acest an Memorialul „Radu Gog”, la turneul de minifotbal înscriindu-se 16 echipe. Opt dintre ele au fost împărţite în două grupe, iar a treia grupă a fost alcătuită din echipe de old-boys, pentru care a fost întocmit un clasament separat.

Dinamo Zalău, Tenaris, Yvo Team, Trans Oşanu I, Lexus I, Cavalerii, Sănătatea şi Old Boys Info Plus au fost cele opt echipe care au evoluat în primele două grupe, iar în competiţia de old-boys s-au întrecut: Ady Com, Lexus II, Observatorii şi Trans Oşanu II.
Dinamo Zalău a câştigat toate cele trei meciuri din faza grupelor, învingând, pe rând, Tenaris cu scorul de 4 – 0, Yvo Team cu scorul 3 – 1 şi Trans Oşanu I cu scorul de 5 – 4.
Cealaltă grupă a fost câştigată de Sănătatea, care a obţinut două victorii şi o remiză. După ce a terminat la egalitate, 1 – 1, în faţa celor de la Old Boys Info Plus, Sănătatea a câştigat cu 3 – 2 partidele cu Yvo Team şi Cavalerii.
Semifinalele competiţiei au fost Dinamo – Cavalerii şi Tenaris – Sănătatea. Dinamo s-a impus cu 7 – 4 în prima semifinală, iar a doua a fost câştigată cu scorul de 4 – 1 de Tenaris.
Sănătatea s-a impus la limită în finala mică, cu scorul de 1 – 0 în faţa Cavalerilor, în timp ce finala mare a fost extrem de disputată. Tenaris a condus cu 2 – 0 prin golurile marcate de Mihai Gaidoş şi Nicolae Micle, apoi cu 3 – 1, dar Dinamo a revenit şi a egalat la trei. Finalul le-a aparţinut „dinamoviştilor”, care s-au impus cu 5 – 4, câştigând astfel competiţia.
Grupa de old-boys a fost câştigată de Ady Com, care s-a impus cu 3 – 1 în faţa Observatorilor, cu 5 – 4 în faţa celor de la Lexus II şi cu 3 – 2, la loviturile de departajare, în faţa celor de la TransOşanu II, după ce scorul a fost egal, 5 – 5 la finalul celor două reprize regulamentare.
Gigi Gorga, de la Dinamo Zalău, a fost desemnat golgeterul competiţiei, cu 10 goluri, cel mai bun portar, Flaviu Dragoş, tot de la Dinamo, iar cel mai bun jucător, Cosmin Cosma, de la Cavalerii.
La old-boys, Toth Karoly a fost desemnat golgeter, cu cinci reuşite, cel mai bun portar, Ioan Barou, de la Trans Oşanu, iar cel mai bun jucător, Vasile Nuţiu, tot de la Trans Oşanu.
Născut la data de 19 iunie 1978, Radu Gog a fost arbitru de fotbal, arbitrând 300 de meciuri, dintre care 40 în Divizia C. A decedat în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003, în localitatea Ciumărna, în urma unui tragic accident de circulaţie.

One Thought to “Dinamo Zalău a câştigat ediţia a X-a a Memorialului „Radu Gog””

  1. Anonim

    Au participat 12 echipe (3 grupe a cate 4 echipe).

Leave a Comment