Din nou pe podium

Magazin Salajean 17 octombrie 2011 0

Din nou pe podium

HC Zalau – HCM Roman 26 – 19 (11 – 10)

HC Zalau: Mirela Nichita, Andreea Cheta – Ana Maria Somoi (1), Nicoleta Molfea (5), Valeria Bese (2), Georgiana Ciuciulete (6), Daniela Babeanu (5), Roxana Varga (1), Crina Ailincai (2), Alina Czeczi, Andrada Trif (1), Florina Turcas (1), Mariana Cristoaica (2), Florina Ciobanu, Carmina Badita, Roxana Rob. Manager: Gheorghe Tadici

HCM Roman: Andreea Plocoser, Paula Visan, Gabriela Cristescu, Nicoleta Rusu (2), Ana Horobet, Mirabela Criclevit, Gulnara Garipova (1), Amelia Bucuioceanu (10), Marinela Gherman (2), Carmen Stoleru (1), Raluca Agrigoroaei (3), Ana Maria Hamciuc. Antrenor: Cornel Badulescu

HC Zalau a revenit pe podium dupa victoria obtinuta sambata dimineata, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, in fata moldovencelor de la HCM Roman.

In ciuda numeroaselor ratari din tabara zalauana, chiar si din aruncari de la sapte metri, diferenta de la final a fost de sapte goluri (26 – 19), dupa ce la pauza Zalaul avea avantaj minim, 11 – 10.

Scorul a fost strans in primele zece minute, Ciuciulete si compania reusind sa se distanteze la un singur gol. Trei minute mai tarziu insa, tabela a aratat 7 – 3 in favoarea gazdelor.

Dupa 8 – 4 in minutul 15, romascanele s-au apropiat la doua goluri in minutul 23, 9 – 7. Ciuciulete a punctat in minutul urmator pentru 10 – 7, insa fluierul final al primei reprize le-a gasit pe zalauance in avans cu un singur gol, 11 – 10.

Oaspetele au reusit chiar sa egaleze la scurt timp de la reluare, 12 – 12 in minutul 34, insa Ciuciulete d, Florina Turcas si Andrada Trif au dus scorul la 16 – 12 in minutul 38. Pana la final, Romanul s-a mai apropiat de doua ori la trei goluri, 18 – 15 in minutul 44 si 20 – 17 in minutul 51, dupa care Zalaul s-a desprins decisiv, avand 24 – 17 cu cinci minute inainte de final. Aceeasi diferenta era inregistrata si la sfarsitul partidei, 26 – 19, dupa ce Florina Ciobanu ratase in ultimele secunde o aruncare de la sapte metri.

Ne asteptam la un joc greu, in fata unei echipei care se bate pe terenul oricarei adversare. In prima repriza le-am oferit si noi sansa, pentru ca am facut multe greseli. Am avut cateva pase gresite pe interceptie, care au plecat de la jucatoarele cu experienta. Extremele noastre au fost inexistente, atat Czeczi, cat si Trif. In aceste conditii jocul a ramas pe umerii liniei de noua metri si al pivotului Ciuciulete, care nu a fost refacuta, dar, spre lauda ei, a facut un efort extraordinar azi. Putea sa stea pe margine, dar a dovedit inca o data ca este o jucatoare cu caracter. In repriza a doua am avut un joc mult mai bun din minutul 40 si am reusit sa ne desprindem. Felicit jucatoarele pentru aceasta victorie. Sunt doua puncte importante, care ne mentin in grafic pentru ceea ce ne propunem in acest campionat, a declarat dupa meci Gheorghe Tadici.

HC Zalau a urcat pe locul trei in clasament dupa victoria de sambata, fiind la egalitate de puncte cu Otelul Galati, dar cu un golaveraj mai bun.

Liga Nationala de handbal feminin se intrerupe pana in data de 5 noiembrie, cand Zalaul se va deplasa la campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Vidalis Holding, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Akcent, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »