Diferenta s-a facut in repriza secunda

Magazin Salajean 20 februarie 2009 0

Diferenta s-a facut in repriza secunda

Favorit Crasna – FC Zalau 1 – 5 (1 – 1)

Au marcat: Sergiu Pop (min. 40), respectiv Ionut Podina (min. 44), Marian Ignat (min. 54, 82), Cosmin Cosma (min. 59 – pen., 85)

Echipa antrenata de Marius Pasca a dispus miercuri cu scorul de 5 – 1 de Favorit Crasna, pe terenul acesteia, dupa ce scorul a fost deschis de gazde, in minutul 40, prin atacantul Sergiu Pop. Acesta a profitat de o gafa a portarului Madaras, care a degajat gresit balonul dupa ce a primit o pasa de la un coechipier, trimitand mingea in plasa pe langa goalkeeper-ul zalauan. Egalitatea a fost restabilita dupa numai patru minute, prin Ionut Podina, care a reluat balonul cu capul in plasa din centrarea lui Negrean. In partea a doua, gazdele au cedat fizic, iar meciul s-a disputat doar in jumatatea echipei din Crasna. FC Zalau a mai inscris patru goluri pana la final, marcatori fiind atacantul Marian Ignat si fundasul Cosmin Cosma, fiecare cu cate doua reusite. A fost un antrenament reusit, desi starea terenului nu ne-a permis sa jucam ceea ce ne-am propus, a afirmat Marius Pasca. Jula si compania vor sustine azi, de la ora 12 un nou meci de verificare in compania echipei CFR II Cluj, partida urmand sa se dispute pe stadionul din Crasna.

FC Zalau: Madaras – Mocean, Jula, Cosma, Negrean, Gorga, Craciun, Major, Podina, Chiorean si Ignat. Au mai evoluat: Chis – Vegh, Bode, Kordis, Potra si Barnutiu. Antrenor: Marius Pasca.

Favorit Crasna: Dragos – Cozac, Blaga, Szanto, Farkas, Coste, Meleg, Chis, Uszkai, Arghilean si S. Pop. Au mai evoluat: Ispas, Kiss si Stana. Au lipsit: Fl. Vasvari, Mosincat, Nertan si Iacob. Antrenor: Calin Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »