Diferenta s-a facut in repriza secunda

Magazin Salajean 2 aprilie 2009 0

Diferenta s-a facut in repriza secunda

Jucatorii pregatiti de Dorel Ziman au pierdut cu scorul de 6 – 2 partida sustinuta duminica, la Bistrita, in fata echipei LPS. Dupa ce gazdele au condus cu scorul de 2 – 0, Viitorul Zalau a reusit sa restabileasca egalitatea dupa ce Fernea a inscirs doua goluri in decurs de numai trei minute. Insa, cu doua minute inainte de finalul primei parti, gazdele preiau din nou conducerea, iar dupa pauza mai inscriu trei goluri. Au fost multe greseli de portar, insa nu am putut sa incep meciul cu Dobrai, deoarece era accidentat. In prima repriza jocul a fost echilibrat, iar in primele 15 minute din repriza a doua am avut posibilitatea de a egala si chiar puteam prelua noi conducerea. Am primit insa prea usor cateva goluri din faze fixe. Oricum, se vede o imbunatatire in jocul echipei, ne-a declarat antrenorul satmarean, Dorel Ziman.

Viitorul Zalau: Rosu – Stan, Bledea, Racolta, Bococi, Birta, Berci, Bale, Nistor, Zimbru si Fernea. Au mai evoluat: Pasca si Botos. Antrenor: Dorel Ziman.

Invinsi la limita la Bistrita

Daca juniorii A de la Viitorul Zalau au pierdut disputa cu LPS Bistrita cu scorul de 6 – 2, juniorii B au fost invinsi la limita, scor 1 – 0, printr-un gol marcat in minutul 62, dintr-o faza fixa. Desi echipa sa a pierdut, antrenorul Daniel Sabau s-a declarat multumit de jocul echipei sale. Chiar daca am pierdut am facut cel mai bun joc din acest an. Trebuie insa tinut cont si de faptul ca am intalnit o grupa mai mare decat a noastra, cu jucatori nascuti in 1992, iar noi am avut timp de 20 de minute in teren chiar si jucator nascut in 1995. In urma acestui esec, Viitorul Zalau a coborat pe pozitia a XI-a in clasament, avand 24 de puncte acumulate.

Viitorul Zalau: Andreica – Vasarhely, Chis, Riscau, Sabau, L. Veres, Petrean, Lacatus, Breban, Marcus si Groze. Au mai evoluat: Domocos, Terec, Csapo si Muresan (1995). Antrenor: Daniel Sabau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »