Dezamăgit de atenţia acordată de către autorităţile locale: Pilotul zălăuan Bogdan Mihalache lasă Sălajul pentru judeţul Timiş

Magazin Salajean 26 martie 2012 0

Dezamăgit de atenţia acordată de către autorităţile locale: Pilotul zălăuan Bogdan Mihalache lasă Sălajul pentru judeţul TimişDupă ce a adus numeroase rezultate notabile, chiar şi titluri naţionale pentru Zalău şi pentru judeţul Sălaj, pilotul zălăuan Bogdan Mihalache se vede nevoit să se transfere de la Meseş Motor Club Zalău la un club de motociclism din judeţul Timiş. Am avut un proiect mare pentru anul competiţional 2012, prin care ne doream să aducem la Zalău cat mai multe rezultate notabile, ca şi pană acum, dar, din păcate, in momentul de faţă, chiar dacă promisiunile au fost nenumărate, din partea autorităţilor locale şi judeţene, nu se mai poate discuta de nicio cursă cu rezultate pentru Zalău, in anul 2012. Ne-am săturat ca in fiecare an să ne lovim de indiferenţa autorităţilor locale, adică a Primăriei Zalău şi a Consiliul Judeţean Sălaj, care ne răspund negativ la toate cererile depuse de noi. Am primit puţin sprijin din partea Consiliului Judeţean Sălaj, sprijin cu care am putut aduce la Zalău cateva titluri la nivel naţional şi european, rezultate care nu au putut fi obţinute pană in prezent de niciun pilot din Transilvania, la clasa SBK1000. Păcat că acest sprijin a fost unul de moment, a declarat dezamăgit Mihalache. Pilotul zălăuan va reprezenta pe viitor una dintre cele mai puternice echipe de motociclism viteză din Transilvania. Am ales una dintre cele mai puternice echipe de motociclism viteză din ţară, care mi-a făcut oferta anul trecut şi sper ca alături de echipa timişoreană Taifun Racing Team, să reuşesc in acest an să-mi duc cariera mai departe in Campionatele Naţionale şi Europene. In Salaj, cel puţin in viitorul apropiat, nu voi mai incerca să fac nimic din punct de vedere al sportului, pentru că, chiar nu merită. Oricum, ţin să mulţumesc pe această cale tutror sponsorilor care m-au susţinut şi tuturor celor care au fost alături de mine a mai precizat Bogdan Mihalache.

Pilotul zălăuan Bogdan Mihalache a participat in ultimii trei ani la diferite Campionate Naţionale şi Europene, alături de Meseş Motor Club, aducand la Zalău numeroase rezultate notabile, inclusiv titlul de campiona naţional la clasa SBK 1000 B, in anul 2010. In acelaşi an, Mihalache a terminat pe poziţia a VIII-a Campionatul Est European, fiind singurul sportiv roman selectat in lotul naţional, la clasa SBK 1000. Multe alte curse au fost incheiate pe podium, printre care in Ungaria, la Hungaroring – locul I şi tot in Ungaria, la Pannonia Ring – locul III.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »