Desi au castigat pe teren, juniorii A de la FC Zalau ar putea pierde meciul din cauza unei neatentii

Magazin Salajean 22 octombrie 2008 0

Desi au castigat pe teren, juniorii A de la FC Zalau ar putea pierde meciul din cauza unei neatentii

Chiar daca pe teren scorul dintre juniorii republicani A de la FC Zalau si Unirea Dej a fost 1 – 0, oaspetii ar putea castiga meciul la masa verde in urma unei contestatii depuse impotriva jucatorului Ionel Potra, care a evoluat cu o zi inainte si la echipa de seniori

Ambele echipe de juniorii republicani de la FC Zalau au castigat in etapa de la finalul saptamanii trecute, impotriva echipei Unirea Dej, insa fotbalistii pregatiti de Zoli Ardelean ar putea pierde partida cu scorul de 3 – 0. Aceasta, deoarece oaspetii au depus o contestatie la finalul meciului impotriva jucatorului Ionel Potra, care a evoluat sambata si la echipa de seniori. Eu consider ca am castigat jocul prin munca cinstita. Nu mi se pare normal ca un junior care a jucat cu o zi inainte un singur minut la echipa de seniori sa nu mai poata evolua si la juniori. Toti ne dorim sa promovam juniori la echipa de seniori, insa nu li se da posibilitatea sa joace. Vreau sa felicit echipa, fiindca toti jucatorii au caracter. Tin la ei pentru ca stiu ce inseamna munca. Ei fac sacrificii si sunt seriosi. E foarte greu sa tii o echipa care are in componenta jucatori de 18 ani inchegata. Vreau sa-l felicit si pe Bogdan Filip, care, chiar daca nu a evoluat in meciul de duminica a avut o evolutie buna la echipa de seniori, a declarat antrenorul Zoli Ardelean. Scorul final al meciului a fost 1 – 0 pentru FC Zalau, golul fiind marcat de Robert Niculaut, care a primit o pasa aproape de mijlocul terenului, a patruns foarte bine pe partea dreapta si a tirmis balonul in coltul lung al portii.

Echipa pregatita de Dan Lucaciu a invins cu scorul de 3 – 1, dupa ce scorul era la un moment dat 1 – 1. Golurile zalauanilor au fost marcate de Ember (2) si Muresan. In urma rezultatelor inregistrate, juniorii A raman pe prima pozitie, iar juniorii B pe locul doi.

Juniori A: Madaras – Potra, Mocean, Lukacs, Pop, Hendea, Mastan, Blaga, Garbouan, Vasian, Niculaut. A mai evoluat: Gaidos. Antrenor: Zoltan Ardelean.

Juniori B: R. Nicoara – S. Nicoara, L. Pop, Nicorici, Rus, Lucacel, Lung, Simion, Tiriac, Ember, S. Pop. Au mai evoluat: Muresan, Itu, Procop, Pausan, Vitisan. Antrenor: Dan Lucaciu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »