Derby zonal pe „Municipalul” zălăuan

Stadionul Municipal din Zalău va fi sâmbătă, începând cu ora 15, gazda unui meci important din cadrul Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal. SCM Zalău va primi vizita echipei Minaur Baia Mare, formaţie situată pe poziţia a cincea în clasament, cu 14 puncte după nouă etape. Deşi formaţia din „Dealul Florilor” ocupă locul cinci, obiectivul formaţiei este promovarea în liga secundă, antrenorul Dorin Toma precizând că elevii săi au avut un început mai slab de campionat. În lotul maramureşenilor se regăsesc şi zălăuanii Alexandru Gudea şi Raul Stanciu.

Marius Paşca, cel care a preluat banca formaţiei SCM în urmă cu o săptămână, are o misiune extrem de dificilă până la final, salvarea echipei de la retrogradare, iar situaţia pare foarte delicată, având în vedere că zălăuanii ocupă ultimul loc, cu doar două puncte acumulate după nouă etape. Formaţia de la poalele Meseşului este obligată să câştige duelul de sâmbătă pentru a nu se depărta şi mai mult de zona care-i permite rămânerea în eşalonul trei.

În cadrul etapei a X-a au mai fost programate partidele: Unirea Dej – AFC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Cluj – Luceafărul Oradea, Viitorul Şelimbăr – Metalurgistul Cugir, Avântul Reghin – Sticla Arieşul Turda, CSC Sânmartin – CRR II Cluj, Unirea Alba Iulia – Industria Galda, Gloria Bistriţa – AFC Recea.

 

Leave a Comment