Derby-urile etapei, la Zalau si la Crasna

Magazin Salajean 11 mai 2007 0

Derby-urile etapei, la Zalau si la Crasna

Dupa succesul obtinut de FC Zalau in etapa de la finalul saptamanii trecute, cu scorul de 2 – 0, in fata echipei Favorit Crasna, trupa pregatita de Marius Pasca isi poate face deja calculele pentru meciul de baraj, care o asteapta peste aproximativ o luna. In acest moment, FC Zalau ocupa prima pozitie, avand un avans de sase puncte fata de echipa pregatita de Vasile Stancel. In etapa de la finalul acestei saptamani, care este a cincea din faza a doua a Ligii a IV-a, FC Zalau va intalni in deplasare AS Logistic Zalau, meciul urmand sa aiba loc duminica, de la ora 11, pe stadionul situat in spatele catedralei Sfanta Vineri. Celalalt derby al etapei, dintre Favorit Crasna si Rapid Jibou, se va desfasura tot duminica, de la ora 17, pe stadionul din Crasna. Din grupa play-out, Rapid Zimbor a fost exlusa in aceasta saptamana din Liga IV-a, din cauza a trei neprezentari la meciurile din campionat.

Programul complet etapei:

Grupa play-off: AS Logistic Zalau – FC Zalau, duminica ora 11; AS Venus Maieriste – Silv. Cehu Silvaniei se va juca la Nusfalau, duminica ora 14.30; AS Nusfalau – Dumbrava Galgau si Favorit Crasna – Rapid Jibou vor avea loc duminica, de la ora 17.

Grupa play-out: AS Chiesd – Juventus Criseni, Gloria Bobota – Somesul Galgau si Gloria Meseseni – Somesul Ileanda. Toate partidele din aceasta grupa vor avea loc duminica, de la ora 17. Meciul dintre Mobila Simleu si Rapid Zimbor nu s-a programat, fiindca ambele echipe au fost excluse din campionat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »