Derby-ul Ligii a IV-a Salaj, castigat de CS Barcau Nusfalau

Magazin Salajean 23 mai 2012 0

Derby-ul Ligii a IV-a Salaj, castigat de CS Barcau NusfalauCS Barcau Nusfalau a castigat fara nicio emotie derby-ul Ligii a IV-a de fotbal, invingand cu scorul de 4 – 1, pe teren propriu, liderul Flacara Halmasd. Gazdele au inceput tare inca din startul partidei, Codrut Ardelean ratand o imensa ocazie, singur cu portarul Lucaciu. In minutul 27, Nusfalaul a deschis scorul prin Robert Orban, care a primit o pasa in fata portii de la Codrut Ardelean si a indeplinit o simpla formalitate, reluand balonul in plasa, din cinci metri. Acelasi Robert Orban a majorat avantajul gazdelor inainte de pauza, in minutul 42, invingandu-l pe portarul Lucaciu cu un sut plasat, la radacina barei, din marginea careului.

Dupa revenirea de la cabine au urmat alte trei goluri, unul pentru oaspeti si doua pentru gazde. Codrut Ardelean a inscris al treilea gol al Nusfalaului, in minutul 57, dupa ce a primit o pasa in adancime, a patruns in careu si a trimis balonul in plasa pe langa portarul Lucaciu. Emil Borz a redus din handicap in minutul 75. A primit o pasa din interiorul careului si a inscris cu un sut de la aproximativ sapte metri. Tabela a fost inchisa in minutul 80, de Bosca Arnold, care a primit o pasa pe flancul drept, a trecut usor de Pascalau, a patruns in careu si l-a invins pe portarul Lucaciu cu un sut la coltul scurt.

In urma acestei victorii, formatia din Nusfalau s-a apropiat la trei puncte de Flacara Halmasd, cu trei etape inainte de finalul campionatului. Pentru binele fotbalului judetean, ar trebui sa intinerim cu totii echipele din Liga a IV-a. Mi-as dori sa aiba toate cluburile de Liga a IV-a sa aiba juniori C, D si E, plus juniori A, care joaca in deschiderea meciului de seniori. Deocamdata, in Salaj sunt foarte putine cluburi care au atatea grupe de copii si juniori. Indiferent de ce se va intampla in ultimele trei etape, in opinia mea, CS Barcau Nusfalau este campioana morala a acestei editii. Am jucat si azi cu opt juniori in teren. Meciurile in care am pierdut campionatul au fost cele doua de pe teren propriu, cu Dumbrava Galgau, in tur si cu Chiesdul, in retur. Cu ambele am facut egal. Daca am fi castigat, acum aveam un punct avans fata de Halmasd, a declarat la finalul partidei antrenorul Nusfalaului, Adrian Damian.

Antrenorul echipei Flacara Halmasd, Vasile Pasca nu a putut fi contactat ieri, pana la ora inchiderii editiei.

Rezultatele complete si marcatorii etapei a XIX-a:

CS Barcau Nusfalau – Flacara Halmasd 4 – 1, juniori 2 – 0. Au marcat: Orban (min. 27, 42), Ardelean (min. 57), Bosca (min. 80), respectiv Borz (min. 75)

Inter Cizer – Gloria Bobota 0 – 3, 4 – 4 la juniori. Au marcat: Kis (min. 63, 86), Chis (75)

Silvania Cehu Silv. – Rapid Jibou 0 – 2, juniori 0 – 3. Au marcat: Moldovan (min. 36), Turcu (min. 54)

Cetate Almasu – AS Chiesd 0 – 1, juniori 4 – 2. A marcat: Arghilean (min. 73)

Benfica Ileanda – Mesesul Treznea 0 – 2, juniori 5 – 3. Au marcat: Tarta (min. 28), Cristali (min. 43)

Dumbrava Galgau – AS Venus Maeriste 7 – 0, juniori 7 – 0. Au marcat: Fazacas (min. 14), Muresan (min. 27), Chira (min. 38), Mierea (min. 40, 42, 65), Ungurusan (min. 82)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »