Derbiul ambitiilor

Magazin Salajean 24 octombrie 2007 0

Derbiul ambitiilor

Stejarul Sag – Gloria Ban 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat Gabriel Bodea (min. 73) si Alin Ardelean (min. 88)

Un meci, oricand de talia Dinamo – Steaua, in miniatura: rivalitate sportiva deschisa, meci de ambitie, traditie si de… etapa!

Staff-ul sagan se gandea la cate goluri o sa dea, iar antrenorul Florin Luput (Mosu), candva titular si rezerva in fata celebrului Duckadam, cum sa aseze noua echipa in teren. Si a reusit un joc de fotbal tactic, tehnic si apreciat de spectatorii de pe terenul din Crasna. A fost nevoie ca G. Bodea sa vina dupa un meci de sintetic sa deschida scorul. Sagul a dominat in prima repriza, desi la mijloc nu reuseau mare lucru, pentru ca, dupa pauza, Banul sa puna stapanire pe joc. Excelent condusi de antrenorul Mosu (Luput F.), au jucat pe un 1 – 4 – 4 – 2 nedescifrat de sagani! Astfel, saganii rateaza imens prin S. Tuns (12), C. Borz (15), pentru ca A. Ardelean sa suteze o minge pe sub portarul Sagului, oprita in noroi. Nici Palcea, O. Tuns ori M. Petricas sau Szyghiarto, Balas, Nicoras nu au reusit sa deschida scorul, iesind in evidenta interventiile portarului D. Bonte, cu plasament excelent. Meciul a luat viteza in repriza a II-a, cu sutul bolta respins in prima faza de Bonte (gol G. Bodea) pentru ca bananii sa puna stapanire pe joc. Suturile lui Luput, Porumb, F. Nicoras au anuntat egalarea (88@ sut inteligent cu bolta – Ardelean 1 – 1). In minutul 90, tusierul a semnalizat un ofsaid imaginar la 1 – 2 – ul Porumb – Ardelean, sub Porumb cu gol, producand ilaritate si dezavuare in tribune. Mai mult, desi s-au pierdut minute bune cu o accidentare, meciul nu s-a prelungit, jucatorii ambelor echipe cerand socoteala centralului. Sagul nu a aratat ca finalista a cupei pe Salaj, iar Banul a aratat ca este oricand un izvor de talente, indiferent de locul ocupat in clasament si ca in prim plan pentru tinerii fotbalisti si conducere este fotbalul, practicat sportiv.

Jucatorul meciului: Daniel Bonte (Gloria Ban)

Au arbitrat: Duma Sergiu (centru) – cu greseli, Cozac Medan (tusier) – bine si Duma Razvan (tusier)

Satisfacator.

Stejarul: C. Manole – S. Tuns, F. Bodea, D. Tarlea, C. Tarlea, F. Randunica, P. Simon, M. Palcea, C. Borz (cpt), M. Petricas, O. Tuns. Au mai jucat: G. Bodea

Delegat: Marius Palcea

Gloria: D. Bonte – M. Szyghiarto – D. Sabau – I. Moga (cpt), I. Gordan – A. Moisa, A. Bonte – A. Balas – N. Bonte – A. Ardelean, F. Nicoras.

Au mai jucat: L. Flore, D. Brandusan

Nota: Pacat ca unii jucatori de la Sag s-au manifestat nesportiv, dupa meci, fata de ex-mentorul lor Luput – Mosu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »