Demonstraţi că aveţi valoare!

Magazin Salajean 1 aprilie 2011 0

Demonstraţi că aveţi valoare!

Aşa cum era de aşteptat, campioana României nu a scăpat de Dinamo Bucureşti în semifinalele Diviziei A1 la volei masculin, chiar dacă după primele două jocuri dintre bucureşteni şi Piatra Neamţ scorul era egal, 1 – 1. Câinii roşii s-au impus fără probleme în partida decisivă de duminica trecută, astfel că Rematul a fost nevoită să se deplaseze miercuri dimineaţă în Capitală pentru a susţine primele dueluri din faza semifinală.

Zălăuanii sunt încrezători înaintea dublei de la Bucureşti şi vor să-şi ia revanşa în faţa dinamoviştilor, mai ales că zălăuanii au fost eliminaţi din Cupa României tocmai de către formaţia bucureşteană.

După cele două dueluri din campionat scorul este egal, 1 – 1, zălăuanii câştigând jocul de la Bucureşti, iar Dinamo pe cel de la Zalău.

Preşedintele Liviu Ciupe şi-ar dori ca echipa pe care o conduce să câştige ambele jocuri din acest weekend, pentru a putea aborda mult mai încrezătoare jocurile de la Zalău. Eu sper să obţinem victorii în ambele jocuri la Bucureşti, pentru a avea o viaţă mai liniştită la Zalău. E foarte important ca măcar un meci să câştigăm, după care să ne impunem în cele două de la Zalău pentru a nu mai fi nevoie de meciul decisiv. Sunt convins că băieţii se vor mobiliza, dar trebuie să şi convingă, a declarat oficialul clubului zălăuan, care va fi prezent la ambele jocuri alături de selecţionerul României Stelian Moculescu, care este şi consilier tehnic la Remat Zalău.

Revenit ca director tehnic la Remat Zalău, neamţul Michael Warm nu va putea fi prezent la partidele de la Bucureşti, însă a asigurat conducerea clubului că va veni la meciurile de Zalău, programate marţi şi miercuri.

În cealaltă semifinală se vor întâlni liderul Tomis Constanţa şi ocupanta locului patru, Ştiinţa Explorări Baia Mare. Primele două dueluri sunt programate azi şi mâine, la Constanţa, iar marţi şi miercuri vor avea loc jocurile 3 şi 4, la Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »