Dejeanul Gabriel Magdaş, noul director executiv al clubului FC Zalău

La două luni de la despărţirea de Călin Puşcaş, FC Zalău are un nou director executiv. După opt ani în care a fost secretarul clubului Unirea Dej şi după alţi doi în care a fost director executiv la Unirea Jucu, dejeanul Gabriel Magdaş a fost cooptat în conducerea clubului de la poalele Meseşului. La fel ca la formaţia din Jucu, Magdaş va fi director executiv şi la FC Zalău, formaţie cu care îşi propune să ajungă chiar până în Liga a II-a.

„Sunt de zece ani în fenomenul fotbalistic şi cred că putem face lucruri frumoase împreună cu preşedintele Ioan Morar şi cu cei care ne susţin. FC Zalău este un club cunoscut în România şi cred că putem redresa situaţia în care se află acum echipa. Funcţia de director executiv implică mai multe responsabilităţi. Cel mai important lucru este ca echipa să progreseze de la un meci la altul”, ne-a declarat noul director executiv.
Gabriel Magdaş este originar din Dej, iar la Unirea Jucu a ajuns în 2014. Acesta a părăsit formaţia din Dej la scurt timp după ce antrenorul Gică Barbu şi-a dat demisia.
„Am o relaţie bună de câţia ani cu Gabi Magdaş, este un om cunoscut în fotbalul românes şi cunoscător al fenomenului. Intenţia de a colabora nu este doar de acum, dar numai acum am reuşit acest lucru. Era nevoie la club de un astfel de om, care cunoaşte bine toate detaliile legate de bunul mers al unei echipe şi cred că împreună vom putea obţine ceea ce ne dorim. Situaţia actuală a clubului nu este una roză atât din punct de vedere financiar, cât şi al rezultatelor, dar sunt convins că lucrurile vor reveni pe făgaşul normal în perioada următoare”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
În cadrul clubului va rămâne şi Paul Georgescu, care va ocupa funcţia de organizator de competiţii.
Gabriel Magdaş s-a aflat în tribunele Stadionul Municipal la partida de vineri, cu Avântul Reghin, privind meciul de la tribuna oficială, alături de Ioan Morar. Magdaş l-a însoţit în urmă cu doi ani la Zalău şi pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, în vizita pe care şeful fotbalului a făcut-o în oraşul de la poalele Meseşului.

Leave a Comment