Debut cu stangul pentru voleibalistele de la LPS Avram Iancu

Magazin Salajean 4 noiembrie 2010 0

Debut cu stangul pentru voleibalistele de la LPS Avram Iancu

LPS Avram Iancu Zalau – LPS Satu Mare 0 – 3 (-15, -20, -15)

LPS Avram Iancu Zalau: Kallos Diana, Bianca Chende, Ujfalvi Andreea, Amalia Pernes, Mihaela Somesan, Camelia Ungur, Lavinia Gardan, Ana Maria Ilies, Paula Nitu, Dana Chiba. Antrenor: Alexandru Jako.

Echipa feminina de volei (cadete) de la LPS Avram Iancu Zalau a avut un debut total nefavorabil in noul sezon al Campionatului National. Jucatoarele pregatite de Alexandru Jako au pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 3 – 0, in fata voleibalistelor de LPS Satu Mare. Nu am mai pierdut de mult un meci acasa. Jucatoarele au prins o zi proasta si nu le-a iesit nimic, a explicat directorul Jako esecul echipei sale. In primul set, voleibalistele satmarence au castigat la 15, dupa care, in setul secund, s-au impus la 20, in timp ce actul al treilea a fost castigat din nou la 15.

Urmatorul meci este programat in data de 15 noiembrie, tot pe teren propriu, in fata voleibalistelor de la CSS 2 Baia Mare, dupa care, pana la finalul anului va mai avea loc un singur meci, in 29 noiembrie, in deplasare, cu CSS Avram Iancu Stei.

Trebuie mentionat ca indiferent de rezultatele inregistrate in faza grupelor, in turneul semifinal se vor califica echipa din Zalau si cea din Baia Mare, celelalte doua formatii, LPS Satu Mare si CSS Avram Iancu Stei neavand toate jucatoarele cu talia ceruta.

Cei de la Federatia Romana de Volei au cerut prima data inscrierile si abia apoi au anuntat conditiile de participare, astfel ca am ramas doar patru echipe din sase. Mi-e frica ca vom ajunge din nou in turneul semifinal, fara sa avem suficiente meciuri jucate, lucru care s-a vazut si in editia trecuta, a conchis directorul de la LPS Avram Iancu Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »