Debut cu dreptul pentru juniorii I de la CSS Zalau

Magazin Salajean 11 octombrie 2011 0

Debut cu dreptul pentru juniorii I de la CSS Zalau

Dupa ce au stat in prima etapa a Campionatului National de volei masculin, rezervat juniorilor I, voleibalistii condusi de Dan Predescu si Marin Silaghi au debutat duminica in noul sezon, intalnind pe teren propriu CSS 2 UKRO Baia Mare.

CSS Zalau s-a impus fara mari eforturi, la capatul a numai trei seturi, chiar daca pe finalul primului set ridicatorul Marius Ilies s-a accidentat la deget, fiind nevoit sa evolueze accidentat pana la finalul partidei.

Scorul final in primul si ultimul set a fost acelasi, 25 – 20, iar actul secund s-a incheiat cu scorul de 25 – 16.

Ultimul set a fost insa ceva mai disputat, oaspetii conducand la un moment dat cu scorul de 19 – 17. A fost un meci bun, iar pe alocuri destul de disputat. Ma bucur ca am reusit sa castigam primul meci, dar e pacat ca am pierdut ridicatorul. Dupa meci am fost cu el la urgenta. Nu a fost nevoie sa-i puna degetul in gips, i-a pus doar o atela si vom vedea cum se simte in aceste zile, a declarat directorul de la CSS Zalau, Marin Silaghi, care a tinut sa felicite intreaga echipa pentru evolutie.

Etapa viitoare este programata in data de 23 octombrie, formatia zalauana urmand sa evolueze in deplasare, in fata celor de la CSS LAPI Dej.

CSS Zalau: Mihai Ciupe, Adrian Pop, Marius Ilies, Raul Mastan, Mihai Criste, Vlad Tamba, Razvan Inte, Dan Baltan, Florin Ciobanu, Ovidiu Muresan, Sergiu Pop, Mihai Bogdan. Antrenori: Dan Predescu si Marin Silaghi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »