Debut cu dreptul la Cupa

Magazin Salajean 21 martie 2008 0

Debut cu dreptul la Cupa HC Zalau a invins cu scorul de 32 – 19 Universitatea Timisoara, in primul meci al turneului amical de la Zalau, intitulat Cupa Primaverii

Meciul a avut loc ieri, de la ora 10, in Sala Sporturilor din Zalau. Avand cinci jucatoare indisponibile, dar si trei care sunt in pregatire cu lotul national de tineret, antrenorul Sorin Radulescu a fost nevoit sa alcatuiasca o noua formula de joc. Astfel, HC Zalau a inceput meciul cu Timisoara in urmatoarea formula: Mihaela Cheta – Daniela Crap (6), Adriana Holhos (4), Andreea Vlad (1), Mihaela Ivan (5), Georgiana Coadalata (4) si Florina Turcas (2). Au mai evoluat: Alina Czeczi (4), Gabriela Bologa (3), Maria Carstoaica (3), Mihaela Viscreanu si Diana Purcar.

Scorul meciului a fost deschis in primul minut de Florina Turcas, insa oaspetele au egalat un minut mai tarziu. Zalauancele au trecut din nou in avantaj abia in minutul 7, marcatoare fiind tot Florina Turcas. Pana la pauza, jucatoarele zalauance si-au marit avansul, iar scorul pauzei a devenit 15 – 9. La reluare, HC Zalau a continuat sa-si mareasca avantajul, iar fluierul final le-a gasit pe handbalistele lui Radulescu cu 13 goluri in avans (32 – 19). Diferenta de scor putea fi chiar mai mare, insa Crap si compania au ratat foarte multe ocazii, chiar si cateva lovituri de la sapte metri. Cea de-a doua partida a turneului, dintre HCM Baia Mare si Hodmezovasarhelyi s-a incheiat la egalitate, scor 25 – 25. Tot ieri, dupa inchiderea editiei, au mai avut loc meciurile dintre Universitatea Timisoara si Hodmezovasarhelyi si cel dintre HC Zalau si HCM Baia Mare. Azi, de la ora 9:30 va avea loc partida dintre HCM Baia Mare si Universitatea Timisoara, iar de la ora 11:30 va avea loc ultimul meci al turneului, cel dintre HC Zalau si formatia maghiara Hodmezovasarhelyi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »