De pe saltea, direct in ambulanta

Magazin Salajean 21 octombrie 2009 0

De pe saltea, direct in ambulanta

Din cauza unei grave accidentari la umarul bratului drept, Ciprian Stanciu jr. a ratat sansa unei medalii la Campionatul National de lupte libere de la Lugoj

Clubul Sportiv Municipal Zalau a avut cinci reprezentanti la Campionatul National individual de lupte libere, rezervat seniorilor si desfasurat la Lugoj la finalul saptamanii trecute. Dintre cei cinci, Anca Cublesean, Cristian Crisan, Adrian Stratu, Mircea Cublesan si Ciprian Stanciu jr., ultimul a fost cel mai aproape de o medalie. Din pacate, ghinionul a facut ca fiul antrenorului Stanciu sa sufere o grava accidentare la umarul bratului drept, care l-a oprit din cursa pentru medalie. Nefericitul eveniment s-a petrecut in repriza a doua a celui de-al doilea meci, impotriva unui luptator gazda, dupa ce prima repriza a fost castigata de zalauan.

Dupa 15 minute in care medicii au incercat sa-l refaca pe sportiv pentru a putea continua lupta, acesta a fost deplasat de urgenta la spitalul din Lugoj, unde a mai petrecut aproximativ o ora si jumatate, diagnosticul stabilit fiind deplasarea claviculei cu trei centimetri. Astfel, in clasamentul final al competitiei atat Ciprian Stanciu jr, cat si ceilalti patru luptatori de la CSM Zalau au ocupat locul sapte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »