De patru ani detine suprematia la CSS Zalau

Magazin Salajean 16 decembrie 2010 0

De patru ani detine suprematia la CSS Zalau

Pentru a patra oara consecutiv, tenismena Andrada Vincze a fost desemnata sportiva anului la Clubul Sportiv Scolar Zalau. In urma cu patru ani, sportiva pregatita de Victor Puie a impartit fotoliul de lider cu handbalista Lia Cristina Santamarean, actualmente la Rulmentul Urban Brasov, dupa care, in urmatorii trei ani a urcat singura pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Clasamentul celor mai buni sportivi de la CSS Zalau a fost intocmit in acest an de reprezentantii de catedra, iar premierea s-a facut in cadrul clubului. Conducerea CSS Zalau, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, le-a oferit tuturor sportivilor diplome, iar celor cu rezultate deosebite la competitiile oficiale, dar si antrenorilor acestora, le-a acordat si premii in bani. In baza Hotararii de Guvern nr. 1447 din Monitorul Oficial, privind aprobarea normelor financiare pentru activitatile sportive am premiat in acest an doar performanta sportiva, ne-a declarat directorul CSS Zalau, Marin Silaghi.

Acesta a tinut sa-i felicite pe aceasta cale pe toti sportivii premiati, afirmand ca institutia pe care o conduce a avut si in acest an rezultate bune. CSS Zalau a obtinut si in acest an rezultate bune si foarte bune la toate disciplinele existente din cadrul clubului. De asemenea, am avut participari la competitiile internationale, prin cei 13 sportivi convocati la loturile nationale, precum si participari in competitiile de seniori, prin cei 16 sportivi cu dubla legitimare. Cel mai important este faptul ca am participat in acest an la toate competitiile oficiale din calendarul competitional.

Clasamentul complet al primilor zece sportivi de la CSS Zalau:

1. Andrada Vincze (tenis de masa, antrenori: Victor Puie si Gabriela Iosif). Este sportiva cu dubla legitimare la CSM Zalau si componenta in lotul national.

Rezultate obtinute: locul I la Pro Tour Italia si Pro Tour Austria, locul I la Balcaniada, locul I cu echipa nationala de junioare la Campionatul European de juniori, locul III la Campionatul National al CSS-urilor, locul III la Top 12 (juniori I), locul V la individual, locul III la dublu fete si locul III la dublu mixt la Campionatul National individual de juniori.

2. Ioana Dan (atletism, antrenor: Radu Nicolae Rus). Este componenta a lotului national.

Rezultate obtinute: locul III la Campionatele Nationale Scolare, in proba de 3.000 metri plat, locul II la Campionatul National de juniori I, locul II la Campionatul National de semimaraton, locul V la Campionatul National de tineret, in proba de 3.000 metri obstacole, locul VI la Campionatul National de sala, rezervat juniorilor I, in proba de 3.000 metri plat, locul VII-a la Campionatul National de semimaraton, la tineret, locul VIII la Campionatele Nationale Scolare, in proba de 3.000 metri obstacole.

3. Mihai Ciupe (volei, antrenori: Marin Silaghi si Dan Predescu). Este component al lotului national si are dubla legitimare cu CS Remat Zalau.

Rezultate obtinute: campion national cu echipa de seniori CS Remat Zalau, locul III la Campionatul National de juniori I, locul IV la Balcaniada de volei din Bulgaria.

4. Andrei Margin (tenis de masa, antrenor: Augustin Muresan). Este dublu legitimat la CSM Zalau.

Rezultate obtinute: locul III la Campionatul Balcanic atat la dublu mixt, cat si cu echipa Romaniei, locul III la dublu baieti si locul V la individual la Campionatul National de juniori II, locul III la dublu baieti la Campionatul National de juniori I, locul VII la Top 12, rezervat juniorilor II, locul V la Campionatul National pe echipe, rezervat juniorilor II, locul VII la Top 12, rezervat juniorilor I, locul VI la Campionatul National pe echipe, rezervat juniorilor I.

5. Adrian Pop si Adrian Pantea (volei, antrenori: Marin Silaghi si Dan Predescu). Pop este component al lotului national, iar Pantea are dubla legitimare cu Phoenix Simleu Silvaniei.

Rezultate: Ambii au obtinut locul III la Campionatul National de juniori I.

6. Dan Mirsidan (atletism, antrenor: Radu Nicolae Rus).

Rezultatele obtinute: locul VIII la Open si locul IV la juniori I la Cupa Campia Libertatii de la Blaj, locul IV la 3.000 metri obstacole si locul VI la 3.000 metri plat, la Grand Prix-ul de la Bucuresti, locul IV la Campionatele Nationale Scolare, locul I la Cupa Transilvania de la Cluj-Napoca, locul IV la Campionatul National de juniori.

7. Adina Muresan si Roxana Rob (handbal, antrenori: Nicolae Medrea si Dan Pavel). Ambele sunt componente ale lotului national si sportive cu dubla legitimare la HC Zalau.

Rezultate obtinute: locul III in serie la Campionatul National de junioare I.

8. Mihai Criste (volei, antrenor: Georgeta Dobrota). Este component al lotului national de cadeti.

Rezultate obtinute: locul IV la turneul final cu echipa de juniori II. A ajuns in turneul final si cu echipa de juniori III.

9. Sergiu Babtan (lupte, antrenor: Ioan Pantea).

Rezultate obtinute: locul V la Campionatul National de juniori I, de la Resita.

9. Raul Pestean (lupte, antrenor: Palfi Lorincz).

Rezultate obtinute: locul V la Campionatul National de juniori II, de la Mangalia.

10. Raul Crecan (atletism, antrenor: Nelian Ianchis).

Rezultate obtinute: locul II la Campionatul National de copii, de la Bucuresti, locul III la Cupa Libertatii, locul X la Cupa Transilvania si locul 36 la Campionatul National de cros.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »