De la malul mării, la HC Zalău

Conducerea clubului HC Zalău a realizat un nou transfer pentru sezonul viitor, ajungând zilele trecute la o înțelegere cu Larisa Tamaș, jucătoare ce a evoluat în ultimele două sezoane la Universitatea Neptun Constanța.
Jucătoare provine din Baia Mare, activând în perioada junioratului la Clubul Sportiv Școlar din localitate, iar în 2012 a fost promovată la echipa de senioare.
În vârstă de 21 de ani, Larisa Tamaș poate evolua atât pe postul de centru, cât și pe cel de inter.
Gheorghe Tadici vrea să rezolve în zilele următoare și problema pivotului, după ce Georgiana Ciuciulete s-a transferat la Corona Brașov, iar Crina Pintea va fi probabil suspendată până la exiprarea contractului cu clubul zălăuan. „Situația Crinei Pintea este clară. Practic, ea nu s-a prezentat la locul de muncă în momentul în care i-am solicitat să urmeze un program de recuperare și, ca atare, vom proceda conform regulamentului”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Postul de pivot ar putea fi acoperit chiar cu o handbalistă din străinătate. „Suntem în discuții cu jucătoare din țară, dar nu este exclusă nici varianta unei handbaliste din străinătate”, a mai precizat Tadici.
Reunirea echipei HC Zalău este programată miercuri seara, iar lotul echipei zălăuane pentru sezonul viitor va fi alcătuit din 14 jucătoare de câmp, trei portari plus una sau două jucătoare cu dublă legitimare de la CSS Zalău.

Leave a Comment