De azi: Salajul ar putea avea doua echipe in Liga a III-a

Magazin Salajean 15 iunie 2010 0

De azi: Salajul ar putea avea doua echipe in Liga a III-a

Azi, ora 17:30, Stadion CUG din Cluj

FC Bioland Paleu – Somesul Ileanda

In urma cu doi ani, FC Zalau obtinea promovarea in Liga a III-a, in dauna maramuresenilor de la Spicul Mocira, dupa alte doua incercari esuate in 2006 si 2007. Dupa ce anul trecut, campioana judetului, FC Silvania II Simleu Silvaniei pierdea meciul de baraj in fata celor de la Turul Micula, scor 2 – 1, in acest an a venit randul celor de la Somesul Ileanda sa incerce promovarea in al treilea esalon.

Echipa antrenata de baimareanul Stefan Colar va intalni in aceasta dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, reprezentanta judetului Bihor, Bioland Paleu. Formatia de pe malul Somesului este alcatuita in cea mai mare parte din jucatori maramureseni care au evoluat in trecut in Liga a II-a si in Liga a III-a. Chiar daca a avut un parcurs foarte bun in Liga a IV-a, Somesul Ileanda va avea maine o misiune dificila, fiindca si bihorenii au in lot jucatori cu experienta, care au evoluat in trecut in esaloanele superioare. Printre componentii echipei din Paleu se afla si ex-simleuanul Ioan Suteu.

Si antrenorul celor de la Paleu este unul cu renume, Zsolt Musznai, cel care in 1986 a castigat cu Steaua Bucuresti Cupa Campionilor Europeni. Totusi, Stefan Colar pare increzator in sansele echipei sale. Sansele sunt egale, fiindca este vorba de un singur meci cu o incarcatura mare. Mergem increzatori, sa ne jucam sansa pana la capat si sper sa facem un joc bun.

Meciul de la Cluj va fi arbitrat de o brigada locala, avandu-l la centru pe Gheorghe Mihai Prodan, ajutat la cele doua linii de Szabo Gero si Petrica Campeanu. Observator de arbitri a fost delegat tot un clujean, Patritiu Abrudan, iar observator de joc, bistriteanul Victor Ciocan. Partida va avea loc pe Stadionul CUG din Cluj-Napoca, incepand cu ora 17:30.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »