Dănuţ Pascu, antrenor SCMU Craiova: „Echipa din Zalău s-a mobilizat exemplar în setul patru”

Volei Municipal Zalău şi SCM Universitatea Craiova s-au întâlnit pentru a treia oară consecutiv în semifinalele Diviziei A1, iar formaţia pregătită de bulgarul Stoyan Stoev a obţinut pentru a doua oară consecutiv calificarea în finală, unde se va duela cu Tomis Constanţa.
Vicecampioana a avut 2 – 0 la seturi în duelul patru, de marţi seara, iar Craiova a defilat în parţialul cu numărul trei, pe care l-a câştigat la 13. Voleibaliştii zălăuani s-au mobilizat exemplar în setul patru şi nu au mai iertat nimic până la final.
„A fost un meci pe care l-am început slab din cauza preluării din serviciu, am greşit foarte mult, am dus mingea departe de fileu, nu am putut să construim mult timp, am fost în situaţia în care am atacat numai cu doi jucători la blocaj de pe extreme şi nu am făcut faţă jocului. Primele două seturi au fost extrem de slabe, probabil şi datorită presiunii care şi-a pus amprenta asupra psihicului jucătorilor. Setul trei pe care l-am câştigat şi în care am jucat foarte bine ne-a dat speranţe pentru setul patru, dar cei de la Zalău s-au mobilizat exemplar şi au jucat aşa cum trebuie pentru a obţine victoria. Aşteptam mai mult de la acest joc”, a declarat antrenorul oltenilor, Dănuţ Pascu.
Eliminată în semifinale, SCMU Craiova va evolua împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti, pentru stabilirea câştigătoarei medaliilor de bronz.

Leave a Comment