Danut Coman, pe loc repaus

Magazin Salajean 16 iulie 2007 0

Danut Coman, pe loc repausFC Rapid a pierdut miercuri seara meciul amical cu echipa franceza Bastia, scor 0-1.

Fotbalistul Danut Coman n-a evoluat in acest meci, in semn de protest fata de declaratiile facute de Viorel Moldovan, directorul sportiv al clubului giulestean, care anuntase ca portarul incearca sa forteze mana patronului pentru a obtine marirea salariului.

Coman a anuntat ieri ca nu va mai pleca de la Rapid, dupa ce, timp de doua saptamani, a pus pe jar conducerea alb-visinie. Mai mult, IDaniI va negocia in zilele urmatoare prelungirea contractului, care expira in vara anului 2009.

Doream sa plec intr-un campionat puternic. N-am incercat nici un moment sa joc dur si sa solicit o marire salariala. George Copos mi-a facut o propunere financiara. N-am negociat nici macar un euro. Patronul mi-a spus suma si eu am raspuns: Multumesc, e perfect. Nu sunt disperat dupa bani. Unii au uitat de la mana pana la gura ca in iarna am refuzat propunerea lui Copos de a-mi mari contractul, a declarat portarul feroviar.

Coman ramane insa in razboi cu Moldovan: Daca va continua polemica, voi spune si eu mai multe. Sunt suparat pe el. A vorbit in necunostinta de cauza.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »