Daniela Crap va ramane la HC Zalau si in sezonul urmator

Magazin Salajean 8 mai 2008 0

Daniela Crap va ramane la HC Zalau si in sezonul urmatorChiar daca actualul contract ii va expira la finalul lunii viitoare, presedintele echipei, Andrei Hodis, a precizat ca jucatoarea de la HC Zalau va ramane la echipa si pentru sezonul viitor

Actualul contract al jucatoarei ar urma sa expire in 30 iunie 2008, insa presedintele Andrei Hodis a precizat ca i-a facut de ceva vreme handbalistei o oferta greu de refuzat. Sunt convins ca Dana va ramane la Zalau. I-am facut o oferta foarte buna si sunt convins ca o va accepta. Hodis a mai precizat ca cele doua handbaliste care au fost suspendate pe motiv de indisciplina, Gabriela Bologa si Maria Carstoaica nu au fost si amendate de conducerea clubului. Nu avea rost sa le amendam, fiindca ele oricum nu vor primi nici un leu pe perioada suspendarii. Oricum, salariile nu sunt atat de mari incat sa ne permitem sa le si amendam. Ele au gresit, si pentru asta era normal sa fie suspendate o perioada.

HC Zalau nu va retrograda

Imediat dupa partida pierduta pe teren propriu de HC Zalau, in fata formatiei Rulmentul Brasov, presedintele Andrei Hodis a precizat ca echipa a avut un joc destul de bun, iar diferenta din final a fost prea mare in comparatie cu diferenta de joc. Eu zic ca a fost un joc bun. Pacat de ratarile din final, fiindca, daca nu se ratau acele lovituri de la sapte metri diferenta de scor nu era atat de mare. Oricum, diferenta de la final e putin exagerata fata de ce a fost pe teren. Acesta a mai spus ca meciurile de la care se asteapta victoria sunt cele de pe teren propriu, insa a mai spus ca echipa nu va retrograda in acest sezon.

Ne bazam pe meciurile de acasa pentru a ne salva de la retrogradare, insa HC Zalau nu va retrograda in acest an. Nu e un capat de lume ca ne luptam pentru evitarea retrogradarii. Nu poate fi in fiecare an la fel de bine si de frumos, a spus acesta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »