Daniel Sabau si Adrian Bumbescu, in aceeasi emisiune la National TV

Magazin Salajean 1 februarie 2012 0

Daniel Sabau si Adrian Bumbescu, in aceeasi emisiune la National TVManagerul clubului Viitorul Zalau, Daniel Sabau, va fi prezent vineri intr-o emisiune difuzata pe postul de televiziune National TV. Antrenorul zalauan va fi prezent la emisiune alaturi de fostul fundas al Stelei, Adrian Bumbescu, care este invitatul permanent al emisiunii. Cei doi au fost coechipieri in vara anului trecut, in partida amicala disputata pe Stadionul Municipal din Zalau, dintre nationala parlamentarilor si invitatii speciali ai managerului Sabau, la Cupa Viitorul. Emisiunea la care Sabau si Bumbescu vor discuta diferite probleme despre fotbalul romanesc, in special cel juvenil, va fi transmisa vineri, incepand cu ora 16:30, in direct pe postul National TV, iar sambata, de la ora 11, va fi difuzata in reluare, pe National 24 Plus.

Initial, emisiunea 1×2 avea o alta denumire, Lozul cel Mare si era difuzata in fiecare zi de duminica.

Razvan Moisi a fost transferat la Liberty Salonta

Dupa Raul Silaghi, jucator transferat de Viitorul Zalau la inceputul lunii ianuarie, la juniorii Gloriei Bistrita, managerul Daniel Sabau a ajuns zilele trecute la o intelegere cu oficialii clubului Liberty Salonta, pentru un alt junior, Razvan Moisi.

Fotbalistul, care a fost convocat anul trecut si la nationala de juniori a Romaniei, se afla de cateva zile in pregatire la Centrul de Fotbal de la Salonta, iar la finalul lunii martie ar putea sustine cu echipa de juniori republicani B a clubului, un meci amical cu juniorii de la Real Madrid. De serviciile sale a fost interesat si clubul Universitatea Cluj, dar am ales in cele din urma Liberty Salonta. Este un centru puternic de pregatire, care se axeaza pe copii veniti din toata tara, iar scopul lor este sa-i transfere la cat mai multe cluburi din strainatate. Razvan Moisi este un copil talentat, dar va avea mult de muncit pentru a ajunge un nume cunoscut in fotbal, considera managerul de la Viitorul Zalau, Daniel Sabau.

Centrul de Fotbal Liberty Salonta a luat fiinta in luna octombrie a anului 2003, la initiativa presedintelui Uniunii Europene de Judo, Marius Vizer.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »