Daniel Sabau arunca manusa

Magazin Salajean 21 octombrie 2010 0

Daniel Sabau arunca manusa

Deranjat de scandalurile aparute in ultima perioada intre oficialii de la FC Zalau si cei de la Viitorul Zalau, managerul Daniel Sabau este de parere ca lucrurile se vor lamuri abia dupa o intalnire intre conducatorii celor doua cluburi si reprezentantii presei locale

Desi la un moment dat se parea ca securea razboiului a fost ingropata intre FC Zalau si Viitorul Zalau, discutiile contradictorii intre reprezentantii celor doua cluburi de fotbal au reaparut odata cu disputarea celor doua meciuri de juniori republicani, desfasurate in urma cu mai bine de o luna. Au fost facute acuzatii grave de ambele parti, dupa care au urmat declaratii destul de piperate in ziarele locale.

In ultima sedinta de Consiliu Local, consilierii pedelisti i-au cerut demisia din functia de presedinte al FC Zalau lui Ioan Morar, fiind de parere ca de destinele clubului ar trebui sa se ocupe un reprezentant al Primariei Zalau. Extrem de indignat, oficialul clubului zalauan a afirmat ca totul se trage de la acel scandal din timpul meciurilor de juniori republicani si ca la mijloc ar fi managerul Viitorului, Daniel Sabau. Acesta insa doreste sa fie lamurit modul in care se desfasoara activitatea la cele doua cluburi, aruncandu-le manusa conducatorilor de la FC Zalau.

Eu nu am treaba cu echipa de seniori. Ma deranjeaza ca se investeste intr-un Centru de Copii si Juniori, iar rezultatele nu se prea vad. In sezonul trecut, si nu numai, am terminat inaintea lor la toate competitiile oficiale. Spre deosebire de ei, noi avem si copii la loturile nationale, ca sa nu mai vorbesc si de juniorii transferati la cateva cluburi cu renume din tara. Nu vreau insa sa mai intru in polemica cu cei de la FC Zalau, dar mi-as dori o intalnire intre noi si ei la care sa fie prezenta si presa locala. Cred ca asa se vor lamuri lucrurile pentru totdeauna, a afirmat managerul Viitorului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »