Dan Muresan, exclus din lotul Silvaniei

Magazin Salajean 17 noiembrie 2010 0

Dan Muresan, exclus din lotul Silvaniei

Sper sa-mi dea si actele daca tot nu mai au nevoie de mine, fiindca la FC Silvania nu ma mai intorc niciodata

Revenit dupa o suspendare de trei etape, cel mai vechi component al echipei FC Silvania, fundasul Dan Muresan nu a fost introdus in primul 11 de antrenorul Florin Farcas, in meciul de la Alba Iulia, unde FC Silvania s-a impus cu scorul de 2 – 1 in fata echipei locale Unirea. Deranjat de faptul ca a fost doar rezerva la partida de vineri, aparatorul Silvaniei s-a enervat si a urcat in tribuna, nedorind sa ia loc pe banca de rezerve.

Antrenorul Florin Farcas nu a ramas indiferent la gestul jucatorului, anuntandu-l la antrenamentul de luni ca nu va mai face parte din lotul echipei in ultimele trei etape din acest an. In primul rand, el nu a respectat regulamentul de ordine interioara. Am spus de la inceput ca cei care nu respecta cerintele mele se elimina singuri din echipa. Dan Muresan a avut abateri de la regulament si inaintea meciului de la Alba Iulia, iar gestul de vineri a pus capac, a afirmat antrenorul Florin Farcas. Tehnicianul bihorean ne-a spus ca s-a consultat si cu persoanele din conducere inaintea luarii deciziei de a-l exclude din lot pe Muresan. Am discutat cu conducerea echipei inainte sa iau aceasta decizie. Am spus ca nu pot lucra cu jucatori care se abat de la regulament. El a fost exclus din lot pentru ultimele trei etape, iar la iarna am inteles ca va fi pus pe lista de transferuri. Imi pare rau pentru el, fiindca este un jucator cu calitati, dar comportamentul sau lasa de dorit.

Decizia antrenorului Farcas a fost aprobata si de presedintele Ioan Gurzau care a afirmat ca e mai bine pentru echipa ca Muresan sa fie exclus din lot. Este decizia antrenorilor, insa eu cred ca este mai bine asa pentru echipa. El va fi exclus pana la finalul sezonului, dupa care va avea posibilitatea sa-si caute alta echipa. Oricum, mai are contract un an jumate cu noi, asa ca nu poate pleca nicaieri fara acordul nostru.

Vizibil iritat de decizia antrenorului si a conducerii, Dan Muresan ne-a declarat ca respecta aceasta decizie, dar asteapta ca oficialii simleuani sa-i dea actele pentru a-si gasi alta echipa. Ce pot sa spun decat ca respect decizia conducerii. Daca ei considera ca asa este mai bine, sa fie sanatosi. Insa, daca tot m-au dat afara, sa-mi dea si actele ca sa pot pleca la alta echipa. La FC Silvania nu ma mai intorc niciodata. Daca imi dau actele sa pot pleca la alta echipa este bine, daca nu, ma las de fotbal, ne-a afirmat jucatorul, care a recunoscut ca nu a vrut sa ia loc pe banca de rezerve la Alba Iulia. Nu am vrut sa stau pe banca, pentru ca nu mi s-a parut normal sa nu fiu introdus in primul 11.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »