Dan Mirsidan, coleg cu zalauanca Cristina Casandra, la CSM Suceava

Magazin Salajean 10 februarie 2012 0

Dan Mirsidan, coleg cu zalauanca Cristina Casandra, la CSM SuceavaFostul atlet al Clubului Sportiv Scolar Zalau a primit saptamana trecuta, de la clubul zalauan, toate actele pentru a se putea transfera la CSM Suceava

Dupa opt ani in care a reprezentat Clubul Sportiv Scolar Zalau, la diferite competitii de copii si juniori, atletul Dan Mirsidan a ales sa evolueze incepand din acest an pentru Clubul Sportiv Municipal Suceava. Chiar daca sportivul si-ar fi dorit sa ramana acasa, adica sa continue atletismul la Clubul Sportiv Municipal Zalau, transferul nu s-a realizat din diverse motive, astfel ca Dan Mirsidan a fost nevoit sa opteze pentru un alt club din Romania. Am fost indrumat de un antrenor sa port discutii cu domnul Silviu Casandra, de la CSM Suceava, cu care am si ajuns la o intelegere. Consider ca este un pas inainte pentru mine. Domnul Silviu Casandra este un antrenor valoros si sunt convins ca, impreuna cu dansul, voi reusi sa obtin ceea ce-mi doresc de la acest sport, ne-a declarat atletul zalauan Dan Mirsidan.

Silviu Casandra este sotul si antrenorul cunoscutei atlete Cristina Casandra, sportiva nascuta la Zalau, dar care reprezinta de peste zece ani Clubul Sportiv Municipal Suceava.

Dan Mirsidan a primit saptamana trecuta de la CSS Zalau toate actele necesare pentru transfer, sportivul trimitandu-le zilele trecute la Federatia Romana de Atletism.

In cei opt ani, cat a reprezentat CSS Zalau, Dan Mirsidan, a obtinut patru titluri de campion national, un titlu de campion balcanic, a devenit vicecampion balcanic si a ocupat locul cinci la Balcaniada din 2009. Tot in 2009, atletul zalauan a fost la un pas sa se califice la Campionatul Mondial, timpul inregistrat de acesta la concursurile din acel an depasind doar cu 61 de sutimi baremul pentru Mondiale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »