Dan Gavrilescu, accidentat grav in amicalul din Ungaria

Magazin Salajean 11 februarie 2010 0

Dan Gavrilescu, accidentat grav in amicalul din Ungaria

In urma unui tackling foarte dur facut de Timar in minutul 72 asupra atacantului Gavrilescu, capitanul simleuanilor a fost teleportat doi metri inafara suprafetei de joc, fiind inconstient pentru cateva momente

Amicalul desfasurat ieri, la Debrecen (Ungaria), impotriva celor de la Ariesul Turda, a fost unul cu ghinion pentru FC Silvania. Aceasta, nu neaparat din cauza rezultatului inregistrat la final, 1 – 0 pentru turdeni, ci din cauza gravei accidentari suferite tocmai de capitanul Dan Gavrilescu.

In minutul 72 al meciului, atacantul simleuan, aflat aproape de linia de tusa, a trimis balonul pe langa jucatorul turdenilor, Timar, dupa care a vrut sa-l ocoleasca pe acesta. A urmat insa un tackling foarte dur al jucatorului turdean, care l-a aruncat pe Gavrilescu doi metri inafara suprafetei de joc. Accidentat grav la spate in urma cazaturii, simleuanul si-a pierdut cunostinta pentru cateva momente, iar jocul a fost oprit aproape o jumatate de ora, timp in care la fata locului au ajuns doua salvari.

In jurul orei 16:30, presedintele Ioan Gurzau se afla inca la spitalul din Debrecen, pentru a primi un raspuns din partea medicilor, cu privire la starea de sanatate a lui Gavrilescu. La prima vedere nu a avut nicio fractura, insa in momentul accidentarii si-a inghitit limba, iar pentru cateva secunde a fost inconstient. Foarte rar se poate vedea asa ceva, chiar si intr-un meci oficial, a declarat presedintele simleuanilor, vizibil deranjat de jocul dur al echipei din Turda.

Chiar daca au pierdut la limita partida cu Ariesul Turda, simleuanii au controlat jocul in partea a doua, ratand cateva ocazii foarte clare de a inscrie. FC Silvania va sustine azi un nou test, de la ora 15, la Valea lui Mihai, in compania echipei din localitate.

FC Ariesul: Curileac – Pasare, A. Rus, Bier, Vasaie, Cucuruzan, Cristea, M.Gheorghe, Fritea, Astafei, Anghel. Au mai evoluat: Oltean, Forika, Timar, Cosma, Pintea, Petelean, Szekely, Tothezen, Onaca, Perde, Hardau. Antrenor: Marin Tudorache.

FC Silvania: Gabor – Oar, R. Crisan, Onet, Muntean, Schwarzkopf, Lupo, Varga, Petcut, Gavrilescu si Danila. Au mai evoluat: Suteu, Villand, Ciofu si Ianc. Antrenor: Dacian Nastai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »