Dan Farcas – intre primii opt jucatori din Romania

Magazin Salajean 25 ianuarie 2012 0

Dan Farcas - intre primii opt jucatori din RomaniaClasat pe locul 17 in clasamentul national al seniorilor, tenismenul zalauan Dan Farcas a participat, la finalul saptamanii trecute, la concursul de tenis de masa de la Slatina, Top 12. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalau a avut drept de participare la concursul de la Slatina, deoarece niciunul dintre tenismenii clasati pe locurile 12 – 16 nu au putut fi prezenti, acestia evoluand si la diferite cluburi din strainatate.

Chiar daca pornea de pe pozitia a XII-a, Dan Farcas a avut o evolutie buna, reusind la finalul concursului sa se claseze pe locul opt.

Concursul s-a desfasurat dupa sistemul fiecare cu fiecare, trei dintre meciurile pierdute de Farcas fiind castigate la limita de adversarii acestuia, cu 3 – 2. Unul dintre adversarii cu care Farcas a pierdut la limita a fost ocupantul primului loc, Lucian Muntean, din Constanta.

Pe pozitia secunda s-a clasat alt zalauan, fost sportiv la CSM Zalau, Ionut Seni, actualmente la ACTT Bucuresti.

Sambata si duminica, este programat la Bistrita turneul final euroregional, la care vor fi prezenti si tenismeni de la CSM Zalau. La categoria 8 – 10 ani vor participa: Cristian Muresan si Domocos Reka, iar la juniori III (11 – 13 ani), Rares Olahut, Farcas Szabolcs, Stefana Pasca si Sallai Tamas. Vor participa primii 16 sportivi din clasamentul euroregional la fiecare categorie. Se vor alcatui cate doua grupe de cate opt sportivi, primii patru din fiecare grupa urmand sa se califice mai departe. Ceilalti opt tenismeni se vor duela pentru stabilirea locurilor 9 – 16.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »