Dan Borota continua la Remat Zalau

Magazin Salajean 18 august 2010 0

Dan Borota continua la Remat Zalau

Chiar daca la un moment dat a fost pus pe lista de transferuri, fiind la un pas de a parasi clubul zalauan, Dan Borota va evolua in cele din urma si in sezonul viitor la Remat Zalau. Au fost unele neintelegeri, insa pana la urma am solutionat problema si voi ramane la echipa, ne-a precizat jucatorul in varsta de 26 de ani.

Transferat vara trecuta de la Explorari Baia Mare, Dan Borota, care evolueaza pe postul de extrema, a devenit rapid un jucator de baza in echipa zalauana.

Pe langa cele cinci achizitii pe care Rematul le-a prezentat saptamana trecuta, antrenorii Radovan Gacic si Ovidiu Macarie au sub comanda lor trei jucatori noi, dar care nu au semnat inca niciun contract cu Rematul. Este vorba de Andrei Stoian, Dorin Onute si Liviu Rapeanu. Primii doi au mai trecut pe la gruparea zalauana, in timp ce Rapeanu, care evolueaza pe postul de ridicator, a fost pus pe liber de Explorari Baia Mare. Stoian se afla sub contract cu CSMU Craiova, insa a ales sa se pregateasca cu echipa zalauana, fiindca formatia olteana se confrunta cu probleme financiare. Un alt motiv ar fi si faptul ca voleibalistul are o relatie cat se poate de serioasa cu handbalista Adriana Holhos.

Zalauan de origine, Dorin Onute a evoluat ultima data in campionatul intern la Unirea Dej, dupa care a ales sa joace in Emiratele Arabe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »