Dacian Nastai revine pe banca echipei FC Silvania

Magazin Salajean 28 octombrie 2010 0

Dacian Nastai revine pe banca echipei FC Silvania

Tehnicianul satmarean se intoarce sub Magura dupa o pauza de sase luni, timp in care a pregatit formatia din Liga a III-a, Luceafarul Oradea. Dacian Nastai si-a dat acordul ieri dupa-amiaza de a reveni ca antrenor principal pe banca Silvaniei. Nastai a fost antrenorul cu care FC Silvania a debutat in Liga a II-a, parasind clubul simleuan dupa noua luni.

Acum, insa, situatia este una mult mai delicata, iar sarcina pe care o va avea antrenorul satmarean, respectiv de a salva gruparea simleuana de la retrogradare, va fi una destul de dificila. Totusi, acesta pare increzator, fiind convins ca echipa de sub Magura poate fi readusa pe un loc onorabil. Faptul ca am acceptat sa incepem negocierile cu cei de la Simleu Silvaniei inseamna ca am incredere in echipa. Stergand cu buretele tot ce a fost rau in prima perioada petrecuta acolo, am incredere ca impreuna cu jucatorii care deja ma cunosc, dar si cu ceilalti care au venit mai tarziu putem readuce echipa pe linia de plutire.

Daca nu aveam incredere in proiectul de la Simleu Silvaniei nici macar nu incepeam negocierile cu persoanele din conducere, ne-a declarat Dacian Nastai. Acesta isi va reincepe activitatea pe banca Silvaniei abia la finalul saptamanii viitoare, cand gruparea de sub Magura va evolua in deplasare, in fata celor de la Politehnica Iasi. Revenirea in fata propriilor suporteri se va produce abia in 20 noiembrie, cand Dan Muresan si compania vor primi vizita celor de la UTA Arad.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »