Dacian Nastai, injurat de tusier

Magazin Salajean 13 aprilie 2010 0

Dacian Nastai, injurat de tusier

La finalul meciului dintre FC Silvania si Universitatea Cluj, incheiat cu scorul de 0 – 1, mai multi jucatori simleuani, dar si cei doi antrenori si o parte din oficiali s-au indreptat catre centrul terenului, pentru a cere explicatii centralului Claudiu Baboia si asistentului Andrei Constantinescu, ambii din capitala.

Simleuanii au contestat faza din minutul 60, cand Baboia a ezitat sa-i arate al doilea cartonas galben lui Machado, pentru un fault dur la Schwarzkopf, chiar daca, in prima faza, a dus mana la buzunarul cu cartonase si cea din minutul 72, cand asistentul Constantinescu a inchis ochii la lovitura de cap a lui Iuhas care a fost respinsa de Matache dupa ce mingea a depasit linia portii. Comportamentul arbitrilor a lasat insa de dorit si in drumul spre vestiare, nu numai in timpul jocului. Asistentul m-a injurat de mama. Am martori si il voi da in judecata, i-a spus Dacian Nastai, in drumul spre vestiare, principalului finantator, Dumitru Ardelean.

Doua momente cheie a avut jocul. Faza in care arbitrul de centru trebuia sa-i acorde lui Machado al doilea cartonas galben si, totusi, nu l-a mai dat si golul care l-am marcat noi si nu s-a validat, a mai afirmat la conferinta de presa tehnicianul simleuanilor. Ieri insa, spiritele s-au mai calmat sub Magura, iar antrenorul Dacian Nastai ne-a precizat ca are alte prioritati in aceasta saptamana. Noi trebuie sa ne concentram acum la jocul de la Turda, fiindca ne asteapta o partida foarte dificila.

Prime chiar si la infrangere?

Nervi cu carul la finalul partidei de sambata. Atat din partea jucatorilor si antrenorilor, cat si a conducatorilor clubului simleuan. Totusi, in drumul spre vestiare, vazandu-l extrem de suparat pe capitanul Dan Muresan, principalul finantator, Dumitru Ardelean, i-a spus acestuia: Lasa, nu fiti suparati. Eu sunt multumit de cum ati jucat. Am sa va dau prima pentru meciul asta.

Gurzau a solicitat brigada de Liga I la Turda

Pentru a nu mai avea parte de surprize neplacute si in etapa viitoare, cand FC Silvania va evolua in deplasare, la Ariesul Turda, presedintele simleuanilor, Ioan Gurzau, a solicitat Comisiei Centrale de Arbitri sa delege o brigada de Liga I. Am cerut arbitri de Liga I, avand in vedere incidentele petrecute in amicalul din Ungaria, a declarat Gurzau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »