Dacian Nastai, antrenor FC Silvania Nu avem voie sa pierdem la Valcea

Magazin Salajean 19 martie 2010 0

Dacian Nastai, antrenor FC Silvania Nu avem voie sa pierdem la Valcea

sambata, ora 11, Stadion 1 Mai din Ramnicu Valcea

CSM Ramnicu Valcea – FC Silvania

Programat initial la finele saptamanii trecute, duelul dintre CSM Ramnicu Valcea si FC Silvania a fost amanat, in prima faza, la cererea clubului valcean, care avea doi juniori convocati la loturile nationale. In cele din urma, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis amanarea intregii etape, din cauza conditiilor meteorologice.

Astfel, etapa care ar fi trebuit sa se desfasoare la sfarsitul saptamanii trecute va avea loc maine. Situata pe locul noua inaintea acestei etape, cu 23 de puncte, FC Silvania este obligata sa obtina cel putin un punct la Valcea, pentru a nu pierde aceasta pozitie. Valcenii se situeaza pe locul zece, cu 20 de puncte, iar in cazul unei victorii vor face schimb de locuri in clasament cu simleuanii.

Totusi, antrenorul Dacian Nastai spera sa nu piarda acest joc. Este un joc pe care ar trebui sa nu-l pierdem, fiindca urmeaza apoi meciuri foarte grele pentru noi si nu stiu cand vom mai lua si noi puncte. Partida va fi oficiata de o brigada brasoveana, avandu-l la centru pe Florin Ghimbasan, iar la cele doua linii pe Bogdan Harlab si Constantin Cantemir. Rezerva a fost delegat Adrian Kirita (Bucuresti), observator de arbitri, timisoreanul Sorin Altmaier, iar observator de joc, Romica Chihaia (Bucuresti).

Programul complet: FCM Targu Mures – Minerul Lupeni, FC Arges – CS Otopeni, Muresul Deva – Gaz Metan CFR Craiova, Ariesul Turda – FC Baia Mare, U Cluj – FC Bihor, UTA Arad, Dacia Mioveni si Fortuna Covaci vor sta, fiindca adversarele acestora s-au retras din campionat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »