Dacă Remat va mai pierde un singur meci, polonezul Mariusz Sordyl va fi demis

magazinsalajean 30 octombrie 2012 6
Dacă Remat va mai pierde un singur meci, polonezul Mariusz Sordyl va fi demis

Cele cinci eşecuri înregistrate de campioana Remat Zalău în acest sezon, în special cele patru înfrângeri din campionatul intern, nu au fost trecute foarte uşor cu vederea de primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu. Potrivit acestuia, polonezul de pe banca echipei zălăuane, Mariusz Sordyl, va fi demis dacă formaţia de la poalele Meseşului va mai suferi un singur eşec în competiţia internă. “Am avut o discuţie cu Doru Ţârle (directorul executiv al clubului, n.r.) şi i-am spus să-i transmită antrenorului polonez că nu mai are voie să facă niciun pas greşit, cel puţin până la finalul turului, în campionatul intern. Nu se poate să continuăm în acest fel la infinit. El şi-a dat acordul pentru toţi jucătorii, iar după patru etape nu are niciun meci câştigat. Cel mai deranjant este că am pierdut cu SCM Craiova şi cu Piatra Neamţ, meciuri în care nici nu ne gândeam la altceva decât la victorie. Pot spune că adversarii cei mai grei au trecut, ţinând cont că am jucat în ultimele două etape cu Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti, astfel că echipa nu mai are voie să facă paşi greşiţi”, a atenţionat Radu Căpîlnaşiu.
Primarul Zalăului a tras un semnal de alarmă şi asupra jucătorilor: “Dacă va fi cazul, vom renunţa şi la câţiva jucători. Dacă anumiţi jucători ştim că au limitele lor, există alţii de la care aşteptăm mult mai mult, având în vedere că remuneraţia este una consistentă”.
Adus la echipă în vara anului trecut, Polonezul Mariusz Sordyl a câştigat eventul în sezonul trecut cu Remat Zalău, adică Cupa României şi campionatul, iar în ceupele europene a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei CEV.
Vă reamintim că în urma unei hotărâri de Consiliu local adoptate luni, Primăria Zalău deţine 92 la sută din acţiunile clubului Remat Zalău, Consiliului Judeţean Sălaj rămânând cu 4 la sută, în timp ce grupul de firme Rematinvest şi-a redus procentul la 4 la sută.

Marius Morar

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anca 31 octombrie 2012 at 10:26 - Reply

  foarte bine gandit el si-a ales jucatori el sa traga consecintele

 2. 1111 31 octombrie 2012 at 11:03 - Reply

  mda…ar fi buna o triere in caul jucatorilor…de ex (parerea mea) e ca “bob sponge” nu face 2 bani… s-a vazut f.bine in toate meciurile…zona lui era mereu descoperita…sa nu mai zic de servicii ratate la greu…adunate toate…aproape un set intreg se pierde din acestea…macar daca se pierd puncte sa fie jucate…Il asteptam la joc pe Nagy,…sa speram ca va reusi sa-si trezeasca echipa…Hai Remat-ul!

 3. Dan B. 31 octombrie 2012 at 12:16 - Reply

  Nu inteleg cum se poate conduce clubul prin mesageri, daca primarul are ceva de comunicat antrenorului normal ar fi sa o faca personal. Poate este mai complicat, cand nu cunoste limba engleza, despre poloneza nu mai vorbesc.
  Rezultatele obtinute in acest campionat au ca posibila cauza si acest mod de comunicare.

 4. volei 31 octombrie 2012 at 13:25 - Reply

  Bine ai zis Dan B ..modul in care se comunica la aceasta echipa este o mare problema.Ce sa mai vorbim ca nu are o conducere …un presedinte …foarte rau.Totusi speram ca aceste lucruri sa se rezolve cat mai repede!!

 5. Anonim 31 octombrie 2012 at 20:03 - Reply

  DE CE????Sa sustina si sa finanteze salajenii o echipa sportiva profesionista compusa din ,,MERCENARI” care isi castiga existenta din salariile platite din taxele si impozitele platite de cetateni,si nu mici ci de mii de euro pe luna/ om! CE CASTIGA CETATEANUL?EU ZIC CA NIMIC!

 6. coco 1 noiembrie 2012 at 18:07 - Reply

  “anonim”, daca ti-ar placea sportul, ai fi multumit sa vezi meciuri de calitate si paote sa iti indrumi si copiii sa faca sport. DUPA PARERERA MEA, e FOARTE BINE CA ORASUL SI JUDETUL SUSTIN CELE 2 CLUBURI.
  Pe de alta parte, primarul de ce nu sta de vorba cu antrenorul, ci trimite mesaje ? Se crede Becali ? Iar cu jucatorii, sa nu sara, sunt convins ca antrenorul polonez (care cred ca e profesionist, ar fi mare gresela sa fie demis -rezultatele din anul trecut sunt elocvente), NU SI-A DORIT SA JOACE UN CAMPIONAT CU UN TRAGATOR CA PASCAN SI CU UN RIDICATOR CA STOIAN !!!!!!

Lasa un Raspuns »