Daca nu va avea evolutii mai bune: Mihaela Viscreanu va parasi in aceasta iarna HC Zalau

Magazin Salajean 24 noiembrie 2010 0

Daca nu va avea evolutii mai bune: Mihaela Viscreanu va parasi in aceasta iarna HC Zalau

Dezamagit de faptul ca Mihaela Viscreanu a ramas tot la stadiul de rezerva, desi au trecut ani buni de cand aceasta evolueaza la HC Zalau, managerul Gheorghe Tadici pare dispus sa renunte in aceasta iarna la jucatoarea originara din Bacau. Daca nu va avea nimic de spus in urmatoarea perioada, Viscreanu va pleca de la echipa in aceasta iarna. Nu pot sa inteleg o asemenea jucatoare care s-a multumit sa fie rezerva atatia ani, insa cu drepturi totale, ne-a declarat Tadici.

La inceputul acestei luni, tehnicianul zalauan a mai renuntat la doua jucatoare, Ioana Tamas si Ecaterina Nita. Daca motivul renuntarii la prima handbalista a fost acela ca jucatoarea nu s-a ridicat la nivelul echipei, Tadici a decis sa o exluda din lot pe Ecaterina Nita din cauza comportamentului. Mai mult, managerul echipei zalauane a hotarat sa o suspende pe jucatoare pe o perioada de trei ani, cat ar fi durat contractul cu gruparea zalauana. Pur si simplu a disparut si nu stie nimeni unde este. Am asteptat o saptamana, dupa care am hotarat sa o suspendam, a mai afirmat Tadici.

Cantonament numai pentru titulare

Pentru HC Zalau, ultimul meci oficial al anului a avut loc sambata, in Serbia, urmand ca urmatoarea disputa sa aiba loc abia pe data de 9 ianuarie, cu Oltchim Ramnicu Valcea, intr-un meci contand pentru etapa a X-a a Ligii Nationale de handbal feminin. Totusi, jucatoarele pregatite de Tadici si Radulescu au o perioada scurta de pauza, unele aproape deloc. Jucatoarele care au intrat pe parcursul meciurilor vor incepe antrenamentele chiar din aceasta seara (n.r. ieri seara), iar celelalte (Nichita, Turcas, Molfea, Somoi, Ciuciulete, Czeczi si Babeanu) vor incepe pregatirea duminica, a mentionat Tadici.

Si perioada de pregatire va fi diferita pentru handbalistele de la HC Zalau. Cele care incep pregatirea duminica vor pleca luni intr-un stagiu de pregatire de 7 – 8 zile, locatia urmand sa o stabilim in zilele urmatoare. Celelalte se vor pregati pe plan local. Managerul zalauan doreste sa promoveze in pauza de iarna si doua sau chiar trei jucatoare de la echipa de junioare I a CSS Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »