Dacă nici acum, atunci când?

Fără victorie şi fără gol marcat în primele trei etape, FC Zalău primeşte vineri după-amiază, începând cu ora 17, vizita formaţiei Unirea Jucu, echipă clasată pe locul opt, cu patru puncte acumulate. Totuşi, formaţia clujeană şi-a propus ca obiectiv în acest an promovarea în Liga a II-a, chiar dacă începutul de sezon nu este unul favorabil. În ultima rundă, adversara Zalăului a pierdut cu scorul de 0 – 2 duelul de pe teren propriu cu Industria Galda, iar în jocul de vineri vrea să recupereze punctele pierdute în runda trecută.
Având în vedere parcursul ruşinos pe care l-au avut zălăuanii în primele trei etape, formaţia condusă de Constantin Olariu şi Cristian Oros speră să „spargă gheaţa” în faţa celor de la Unirea Jucu, chiar dacă formaţia clujeană a eliminat Zalăul din Cupa României în urmă cu o lună.
„Având în vedere lotul pe care îl are Unirea Jucu şi obiectivul pe care şi l-au propus în acest sezon, ne-am mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. Unirea Jucu beneficiază de susţinere financiară consistentă din partea primăriei locale şi şi-a format un lot valoros, cu care vrea să promoveze în Liga a II-a. Totuşi, sper ca băieţii să facă un joc bun şi să obţinem cele trei puncte. O victorie ar fi extrem de importantă pentru moralul jucătorilor”, afirmat preşedintele Ioan Morar.
Echipa zălăuană ocupă ultima poziţie înaintea duelului cu Unirea Jucu, dar în cazul unei victorii ar putea urca două locuri în clasamentul Seriei a V-a.

Leave a Comment