Cupa Zalaului la Karate Modern

Magazin Salajean 26 octombrie 2007 0

Cupa Zalaului la Karate ModernEditia a V-a 2007

Duminica, 21 octombrie 2007, sala de sport a Colegiului Tehnic Alesandu Papiu Ilarian Zalau a gazduit cea de-a V-a editie a Cupei Zalaului la Karate Modern organizata de Clubul Sportiv Omega Simleu-Silvaniei, cu sprijinul Directiei de Sport Judetene (DSJ) Salaj si Primaria Zalau.

Au participat peste 130 de sportivi din judetele Satu Mare, Maramures, Bihor si Salaj, care s-au intrecut in probe de Kata individual si pe echipe, precum si in probe de Kumite individual.

Salajul a fost reprezentat de un lot de 30 de sportivi de la Clubul Sportiv Omega, de la salile din Zalau, Jibou, Cehu Silvaniei si Simleu Silvaniei care au avut o evolutie foarte buna, obtinand 17 locuri I, 15 locuri II si 20 de locuri III.

S-au remarcat in mod deosebit sportivii: Balla Viktoria, Balla Bernadett, Man Andrada, Naghi Emanuela, Man Eduard, Rad Ciprian, Rad Nicolae, Barnutiu Roland, Crisan Vlad si Rus Alin.

Aducem multumiri conducerii Directiei Judetene de Sport Salaj si Primariei Zalau, care a sprijinit desfasurarea acestor competitii in cele mai bune conditii.

Conducerea Clubului Omega ureaza succes lotului de copii care va reprezenta judetul nostru la Campionatul national de copii si juniori, karate modern, la Brasov, in 27 – 28 octombrie 2007.

Presedintele C.S. Omega, prof. Gheorghe POP

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »