Cupa României  rămâne la Terra Kid Zalău

Câştigătoarea în 2018, în premieră, a Cupei României, echipa de karate a Clubului Sportiv Terra Kid Zalău a reeditat performanţa în acest an.

Cupa României, dar şi Campionatul Naţional de Karate Tradiţional s-a desfăşurat la Iaşi, fiind organizate de Federaţia Română de Karate Tradiţional, Clubul Sportiv ENPI Iaşi şi Primăria Iaşi.

La eveniment au fost prezenţi ca invitaţi speciali Ilija Jorga – preşedintele şi fondatorul Federaţiei Mondiale de Fudokan, care a susţinut şi un stagiu tehnic şi Alexander Simici – secretar executiv în cadrul Federaţiei Europene de Fudokan.

Printre cluburile participante la evenimentele de la Iaşi s-a numărat şi Terra Kid Zalău, iar rezultatele obţinute de sportivii conduşi de preşedintele Remus Cliţan şi antrenorul Oliwer Dobre au făcut ca trofeul Cupei României să se întoarcă la Zalău.

Iulia Cliţan, Rareş Mayer, Vlad Popescu, Ileana Benescu şi Cristian Duţă sunt sportivii care au concurat la seniori, iar la tineret, Ana Mihaela Popescu, Natalia Dobrescu şi Antonia Iacob.

Două medalii de aur a obţinut Iulia Cliţan şi trei medalii de bronz, iar Rareş Maier a urcat de trei ori pe podium, obţinând un aur, un argint şi un bronz. Rezultate notabile a obţinut şi Vlad Popescu, care a cucerit cinci medalii, dintre care două de aur şi trei de bronz. Ileana Benescu a completat rezultatele clubului zălăuan cu două medalii de aur şi două de bronz, iar Cristian Duţă a urcat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi o dată pe poziţia a treia.

12 medalii au totalizat şi cei trei participanţi la tineret, dintre care cinci de aur, trei de argint şi patru de bronz.

 

 

Leave a Comment