Cupa României la volei se joacă la Zalău

Magazin Salajean 8 iunie 2011 0

Cupa României la volei se joacă la Zalău

La sediul Federaţiei Române de Volei a avut loc ieri întâlnirea cu reprezentanţii cluburilor din Divizia A1 atât la volei masculin, cât şi la volei feminin. A fost stabilit programul ediţiei 2011 – 2012 a Campionatului Naţional, dar şi programul primelor două tururi din Cupa României, care vor avea loc la Zalău, atât la feminin, cât şi la masculin.

Primele două tururi din cadrul Cupei României la volei vor avea loc în această toamnă, după sistemul tur-retur, iar fazele semifinale şi finale în primăvara anului viitor. În primul tur se vor duela echipele aflate pe locurile 5 – 12, urmând ca cele patru câştigătoare să întâlnească în sferturile de finală echipele clasate pe primele patru locuri la finalul ediţiei 2010 – 2011.

Rematul va susţine primul meci în data de 14 octombrie, urmând să întâlnească învingătoarea dintre Unirea Dej şi CSM Agronomia Bucureşti. În primul tur vor mai avea loc duelurile: CSM U Craiova – VCM LPS Piatra Neamţ, Universitatea Cluj – CSU Galaţi şi Steaua Bucureşti – Universitatea Timişoara.

Cupa României la volei masculin va începe în data de 12 octombrie şi se va încheia în data de 14, iar la feminin va începe în 15 şi se va încheia două zile mai târziu.

A fost stabilit şi programul meciurilor din campionatul intern, campioana Remat Zalău urmând să evolueze în prima etapă în deplasare, la CSU Galaţi.

Primul derby este programat în etapa a VII-a, când Remat va primi vizita echipei Tomis Constanţa, iar în etapa a VIII-a campionii se vor deplasa în Capitală, pentru al doilea duel important, cel cu Dinamo.

În altă ordine de idei, să mai spunem că Remat Zalău a ajuns zilele trecute la un acord cu ungurul Peter Nagy, care va evolua şi în sezonul viitor sub culorile clubului zălăuan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »