Cupa Dragos Voda la oina, la editia a VII-a

Magazin Salajean 26 aprilie 2012 0

Cupa Dragos Voda la oina, la editia a VII-a

Traditia jocului de oina in comuna Dragu continua la finalul acestei saptamani, duminica fiind programata cea de-a VII-a editie a Cupei Dragos Voda. Unul dintre scopurile acestei competitii este de a da sansa echipelor de oina din nord-vestul tarii sa se pregateasca pentru competitiile nationale programate in acest an.

Spre deosebire de editiile anterioare, in cadrul editiei din acest an se va organiza si faza zonala la oina, din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. La faza zonala sunt asteptate echipe din judetele Maramures, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, acestora urmand sa li se adauge si formatia locala, Speranta Dragu. Castigatoarea fazei zonale va obtine calificarea la faza nationala, programata in perioada 11 – 13 mai, la Crasna, in judetul Gorj.

Organizarea oricarei competitii presupune efort, daruire si bineinteles resurse materiale si financiare. Dar ca si la editiile precedente nu ne-au lasat la greu partenerii nostri traditionali, Directia de Tineret si Sport Salaj, Asociatia Agricola Agronova Dragu, primaria Comunei Dragu si ceilalti iubitori de oina din comuna.

Va asteptam pe toti cei care iubiti oina cu indemnul !, a declarat profesorul Dan Aluas.

La editia de anul trecut, au fost prezente sapte echipe, dintre care cinci s-au intrecut la juniori si doua la seniori. Locul intai la juniori a fost ocupat de Somesul Casei, iar la seniori, pe primul loc s-a situat Dinamic Coruia, pozitia secunda revenindu-i echipei Drum Nou Dragu.

Rubrica realizata de Marius Morar

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »