Cupa de iarna a ramas la Zalau

Magazin Salajean 23 decembrie 2009 0

Cupa de iarna a ramas la Zalau

HC Zalau a castigat turneul de verificare desfasurat luni si marti in Sala Sporturilor din Zalau

Handbal Club Zalau a organizat luni si marti un turneu de verificare, Cupa de iarna, la care au mai fost prezente Universitatea Jolidon Cluj, CSM Cetate Devatrans si Universitatea Resita.

Daca clujencele si devencele s-au aflat la al treilea turneu din aceasta perioada, pentru handbalistele de la HC Zalau a fost primul turneu de verificare din aceasta iarna. Venite dupa un stagiu de pregatire fizica intensa, efectuat la Piatra Arsa, Holhos si compania au avut la dispozitie doar o saptamana pentru a se antrena si cu mingea.

Totusi, zalauancele au castigat toate cele trei partide sustinute, clasandu-se la final pe prima pozitie. Au fost primele jocuri pentru noi dupa pregatirea fizica si nu am avut la dispozitie decat o saptamana pentru a face si joc cu mingea. Nu vreau insa sa ne grabim, fiindca imi doresc sa atingem varful de forma in 15 ianuarie. Primele doua luni din an vor fi foarte grele, cu noua meciuri.

Sunt foarte multumit de unele si mai putin multumit de altele. Nu vreau sa dau nume de jucatoare, fiindca astept si turneul de la Roman. Voi face insa pregatire suplimentara cu cele care nu sunt la parametri normali. Eu cred ca a fost un turneu benefic pentru noi, cu scoruri concludente. Mai trebuie insa sa lucram la partea mentala si la stiinta jocului, a declarat la finalul turneului managerul echipei zalauane, Gheorghe Tadici. Turneul de la Roman va avea loc in perioada 28

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »