Cupa Ana, la a doua editie

Magazin Salajean 20 mai 2010 0

Cupa Ana, la a doua editie

Competitia este inclusa in proiectul lansat de BCR si Tenis Partener

Clubul Sportiv Municipal Zalau va organiza in acest weekend editia a doua a Cupei Ana la tenis de masa, concurs organizat in sistem open, la patru nivele de performanta. Competitia face parte din proiectul lansat de BCR impreuna cu Tenis Partener, care va continua in acest weekend cu circuitele de tenis organizate la Brasov, Galati, Mangalia, Oradea, Reghin si Zalau. La competitia de la Zalau sunt asteptate persoane din toata tara, urmand ca la fiecare categorie sa se alcatuiasca un tablou cu un anumit numar de participanti.

La nivelul cinci, tabloul va fi alcatuit din opt participanti, la nivelul sase, vor fi 25 de participanti, la nivelul sapte, 16, iar la nivelul opt, vor fi opt participanti. Din judetul Salaj si-au anuntat prezenta 23 de participanti, printre care si sportivi antrenati de Constantin Carp, de la CSM Zalau. Competitia va avea loc incepand de maine pana duminica, la Baza Sportiva de langa Sala Sporturilor, dupa urmatorul program: vineri de la ora 13, sambata si duminica de la ora 9. Daca vremea nu va permite desfasurarea concursului in aer liber, meciurile se vor disputa la Scoala Gimnaziala Gheorghe Lazar si la Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu.

La inceputul acestei saptamani a avut loc la Cluj-Napoca un concurs de tenis de camp, intitulat Cupa Winners, la care au participat si sapte sportivi de la CSM Zalau. Cea mai buna evolutie a avut-o Kiraly Iris, care a castigat locul I la categoria zece ani, consolidandu-si pozitia a doua in clasamentul national. Tenismena zalauana a participat si la categoria 12 ani, unde a ocupat la final pozitia a doua la dublu. Tot la categoria 12 ani, Ionut Margin a ajuns in turul al doilea, in timp ce la categoria 16 ani, Vlad Pop a ajuns in semifinale la simplu, iar la dublu a terminat pe prima pozitie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »